joi, 1 mai 2014

Publicat la 5/01/2014 08:36:00 a.m. de Redacţie

O nouă campanie Eco-Sal

Operatorul local de salubritate organizează, la începutul lunii mai, o nouă campanie de colectare a deşeurilor periculoase şi a celor electrice şi electrocasnice.

Acesta se va desfăşura timp de două săptămâni. În prima etapă, ECO-SAL va amplasa containerele mobile în cartierele cu blocuri, urmând ca apoi punctele de colectare să fie amenajate în cartierele de case. Programul exact al campaniei poate fi consultat pe verso-ul calendarului distribuit de operatorul de salubritate la începutul acestui an, pe pagina web www.eco-sal.ro sau pe pagina din reţeaua de socializare Facebok, https://www.facebook.com/ecosal.medias. „Îi așteptăm pe medieșeni să participe la campanie și să colecteze mereu selectiv aceste deșeuri, care ulterior, depozitate necorespunzător, pot afecta atât solul, cât și aerul, dăunând sănătății tuturor“, a precizat Anca Băra, responsabil relaţii în cadrul societăţii ECO-SAL.
Deșeurile periculoase, precum uleiuri alimentare folosite, vopsele, diluanți, detergenți, uleiuri de mașină uzate, lipici, adezivi, ierbicide, insecticide sau fungicide, se pot aduce și depozita gratuit în cadrul campaniei. În categoria DEEE-urilor, care trebuie depozitate separat, se încadrează toate aparatele electrice și electronice stricate sau nefolositoare. (A. P.)
    Trimite prin e-mail