joi, 1 mai 2014

Publicat la 5/01/2014 10:27:00 a.m. de Redacţie

Gură de oxigen! Alb-negrii s-au impus la limită în deplasarea de sub Pietricica

Echipa de fotbal Gaz Metan Mediaș a obţinut trei puncte foarte importante în deplasarea de la Piatra Neamţ. Formaţia lui Cristi Dulca a învins Ceahlăul cu scorul de 1-0, singurul gol al confruntării fiind marcat de Radu Zaharia. Vineri seara, gaziştii au o nouă partidă foarte dificilă, în compania Astrei Giurgiu. Tehnicianul Cristi Dulca nu mai vrea să vorbească despre salariile restante ale echipei, dar se declară convins că situația se va rezolva cât de curând.


Autor: Alex PÎNTEA

După patru eşecuri consecutive în Liga I, a apărut şi soarele pe Târnava Mare. Doi medieşeni au adus victoria Gazului la Piatra Neamţ. Ionuţ Buzean a centrat perfect din corner în minutul 18 din prima repriză, iar Radu Zaharia a înscris cu capul din mijlocul unei apărări adormite. Nemţenii au forţat egalarea, însă, la pauza mare, gaziştii au intrat în avantaj. În repriza a doua, formaţia gazdă a căutat golul egalizator, dar Răzvan Pleşca sau bara porţii s-au opus. De partea cealaltă, Alex Munteanu şi Aymen Tahar nu au găsit drumul spre gol, însă formaţia lor a plecat cu toate cele trei puncte din Moldova. O victorie extrem de necesară. 

Meci de şase puncte

Tehnicianul Gazului Metan era fericit la finalul partidei de la Piatra Neamţ. A ţinut să îşi felicite jucătorii pentru dăruirea şi atitudinea pe care au arătat-o în teren. „A fost un joc foarte greu, cu o echipă aflată într-o situație dificilă, la fel ca și noi, un joc de şase puncte. Băieții au trecut peste problemele de la echipă și s-au dedicat total la ceea ce ne-am propus. Îi felicit pentru dăruire și atitudine. Chiar dacă în a doua repriză nu am realizat un joc foarte bun, ne-am apărat foarte bine și am reușit să învingem, ceea ce e cel mai important”, a comentat Dulca.

Vine Astra

Etapa cu numărul 30 aduce la Mediaş un adversar redutabil. Astra Giurgiu ocupă locul al doilea în clasamentul Ligii I şi este calificată în finala Cupei României. „Mai avem meciuri foarte grele, sper să reușim să ne refacem după deplasarea de la Piatra Neamţ. Avem probleme medicale și sper să aliniem cea mai bună echipă în etapa viitoare și să scoatem un rezultat bun. Fiecare joc este important și greu. Astra este o echipă redutabilă, cu un antrenor cu experiență. Va fi un meci dificil. Chiar dacă ei pleacă cu prima șansă, băieții se vor mobiliza și vor face un meci bun. Sper să îi descătușeze victoria cu Ceahlăul, pentru că avem nevoie de cele trei puncte puse în joc”, a mai spus Dulca. Gaz Metan va întâlni Astra vineri seara, pe teren propriu, de la ora 19.30. 

În aşteptarea banilor

La începutul săptămânii trecute, preşedintele Gazului Metan a avut o întâlnire cu jucătorii şi a dat asigurări că în aproximativ două săptămâni problemele financiare se vor rezolva. După întâlnire, antrenorul Dulca a declarat că nu mai vrea să vorbească despre partea financiară, însă a dezvăluit totuși că fotbaliștii mai sunt dispuși să aștepte o vreme. „Nu mai vreau să vorbesc despre partea financiară. Ne-am antrenat profesionist și mai putem aștepta două săptămâni. Am vorbit cu preşedintele Ioan Horoba și avem încredere că situația se va rezolva”, a conchis el.
    Trimite prin e-mail