miercuri, 30 aprilie 2014

Publicat la 4/30/2014 08:24:00 p.m. de Redacţie

Turneu internațional de juniori

Tenismeni din 26 ţări se întrec la Mediaş pentru trofeele puse în joc la simplu şi dublu.


Autor: Alex PÎNTEA

Municipiul Mediaş găzduieşte, timp de o săptămână, Turneul internaţional de tenis pentru juniorii sub 18 ani. Partidele de simplu şi de dublu se desfăşoară pe terenurile bazei Dafora. Turneul a ajuns la cea de-a 38-a ediţie în România.

Competiție importantă

Turneul internaţional de tenis se desfăşoară în perioada 27 aprilie – 4 mai în municipiul de pe Târnava Mare. Acesta este organizat de către Clubul Sportiv ProAS Sibiu-Mediaş în parteneriat cu Primăria Mediaş. Turneul este unul de grad 2 şi este inclus în calendarul competiţional al Internaţional Tennis Federation (ITF) şi al Federaţiei Române de Tenis (FRT).

Participare numeroasă

Turneul de la Mediaş se bucură de o participare numeroasă, fiind prezenţi aproximativ 140 de jucători din 26 de ţări diferite. Astfel, la Mediaş evoluează jucători din Australia, Austria, Belarus, Canada, Cehia, Danemarca, Elveţia, Germania, Italia, Japonia, Moldova, Malaezia, Norvegia, Olanda, Polonia, Portugalia, Rusia, Serbia, Slovenia, Slovacia, Spania, Statele Unite ale Americii, Tunisia, Ungaria, Ucraina şi România. Deschiderea oficială a turneului a avut loc luni seara, atunci când s-a desfăşurat şi tragerea la sorţi a tabloului principal. Meciurile de pe tabloul principal sunt programate în intervalul 29 aprilie - 4 mai,  finalele de dublu şi premierea câştigătorilor se vor desfăşura în cursul zilei de 3 mai, iar finalele de simplu şi premierea sunt programate pentru duminică, 4 mai.

Rampă de lansare

Turneul Internaţional de Tenis destinat juniorilor, fete şi băieţi, este unul de tradiţie pentru România şi a ajuns la cea de-a 38-a ediţie, ultimele opt desfăşurându-se în municipiul Mediaş. Anul acesta, sportivi cu vârsta cuprinsă între 13-18 ani din 26 de ţări ale lumii se întrec la Mediaş pentru punctele puse în joc, care îi pot propulsa în clasamentul internaţional. 
    Trimite prin e-mail