luni, 31 martie 2014

Publicat la 3/31/2014 03:16:00 p.m. de Anonim

Democrat-liberalii strâng rândurile | FOTO

Peste 300 de membri și simpatizanți PDL din zona Mediașului au protestat împotriva Guvernului.



Autor: Aurelian LUNGU

Partidul Democrat Liberal a organizat un miting împotriva guvernării Ponta, sâmbăta trecută, la Cluj-Napoca. Democrat-liberalii au protestat „împotriva continuării actului de guvernare neperformant şi împotriva noilor taxe care împovărează populaţia României“, se arată într-un comunicat de presă al organizației municipale PDL Mediaș.


Opoziție vocală

La manifestaţie au participat peste 25.000 de persoane din toată ţara, din judeţul Sibiu fiind peste 1.000 de demonstranți. „A fost o manifestaţie impresionantă de peste 25.000 de oameni, care denotă forţa Partidului Democrat Liberal ca principal partid de opoziţie din România. Avem cea mai bună echipă de alegeri europarlamentare, în frunte cu Theodor Stolojan, Monica Macovei, Traian Radu Ungureanu, Marian-Jean Marinescu, oameni care au confirmat în mandatul trecut, fiind consideraţi cei mai buni europarlamentari din România“, a subliniat Teodor Neamţu, preşedintele PDL Mediaş.


Măsuri criticate

Personalităţi marcante ale PDL precum Theodor Stolojan, Raluca Turcan, Monica Macovei, Cătălin Predoiu sau Vasile Blaga au afirmat, în discursurile lor, că PDL reprezintă dreapta autentică şi singurul partid de o reală opoziţie faţă de guvernarea actuală, care a blocat iniţiativele nedemocratice şi oferă soluţii pentru binele ţării. De asemenea, s-au amintit consecinţele guvernării Ponta I, II şi acum III, printre care cele peste 30 de taxe noi, valuri de scumpiri la gaze naturale, electricitate şi alimente sau acciza pe carburant ce se va aplica de la 1 aprilie şi se va regăsi în preţurile din facturi şi magazine. „PDL are curaj, oferă soluții și decență. PDL este din ce în ce mai puternic pentru că are caracter și consecvență. PDL va da președintele României!“, a spus deputatul Raluca Turcan, liderul PDL Sibiu. Mitingul s-a încheiat cu un marş către Prefectura Cluj.








    Trimite prin e-mail