vineri, 14 februarie 2014

Publicat la 2/14/2014 01:00:00 p.m. de Anonim

Surprize din dragoste! Medieşenii sunt invitaţi să petreacă de Valentine’s şi Dragobete

De Valentine’s Day, Consiliul Local al Tinerilor oficiază căsătorii pentru o zi. Momentul a devenit deja o tradiţie, iar participanţii se vor alege cu o invitaţie gratuită la o petrecere tematică. Tinerii social-democraţi îi invită pe medieşeni la o proiecţie de film. În schimb, tinerii democrat-liberali au ales să sărbătorească Dragobetele.


Autor: Alex PÎNTEA

Ziua îndrăgostiţilor va fi marcată la Mediaş atât în varianta autohtonă, cât şi în cea „de import“. Evenimentele dedicate tinerilor sau celor cu sufletul încă tânăr se vor ţine lanţ.

Cununii cu termen de valabilitate

Cuplurile din municipiul Mediaş au posibilitatea, doar astăzi, să se căsătorească pentru o zi. Iniţiativa aparţine Consiliului Local al Tinerilor. Evenimentul este organizat la Casa Căsătoriilor din Piaţa Regele Ferdinand I. „Consiliul Local al Tinerilor organizează vineri, 14 februarie, proiectul «Căsătoreşte-te pentru o zi!». Evenimentul are loc începând cu ora 13.00, iar cei care decid să îşi unească destinele pentru o zi vor primi o invitaţie la petrecerea organizată în discoteca din incinta Ştrandului Mediaş. Petrecerea va începe la ora 21.00 şi, fiind o petrecere tematică, vor avea loc concursuri, iar surpriza organizatorilor va fi o lansare de lampioane” a precizat Sergiu Lazăr, primarul tinerilor din municipiul Mediaş. 


Gratis la film

Tineri social-democraţi le-au pregătit şi ei o surpriză tuturor îndrăgostiţilor din municipiul Mediaş. Aceştia sunt aşteptaţi mâine seară, la Cinematograful Mediensis, pentru a vedea filmul „Don Jon“. „Tineretul Social-Democrat din Mediaş le-a pregătit o surpriză tuturor îndrăgostiţilor. Vineri, 14 februarie, toţi îndrăgostiţii din Mediaş sunt aşteptaţi de la ora 19.00, la filmul «Don Jon». Trebuie doar să îţi iei sufletul-pereche şi să mergi la film. Nu te costă nimic, intrarare este gratuită“, anunţă Maria Haţegan, preşedintele Organizaţiei de Tineret a PSD Mediaş.

Recitaluri şi concurs on-line

Organizaţia de Tineret a PDL Mediaş a decis să îi sărbătorească pe îndrăgostiţi pe 21 februarie, în preajma sărbătorii populare de Dragobete. La Sala Traube va fi organizat spectacolul „Sărbătoarea iubirii 2014“, care va îmbina elemente tradiţionale, dar şi moderne, muzică şi dans care vor fi puse în scenă de către artişti cunoscuţi, precum şi debutanţi din Mediaş. Este vorba de Ansamblul „Coconiţele“, Ansamblul „Garofiţa“ - Dârlos, Costel Popa, „Salsa Friend“ Mediaş, Orchestra „Fever“, Liana Şute şi Lidia Elena Grigoriu. Toţi spectatorii vor fi invitaţi, în aceeaşi seară, la o mega-petrecere în Joben Club & Lounge. Tinerii democrat-liberali au lansat şi un concurs pentru îndrăgostiţi pe reţeaua de socializare Facebook. Tot ce trebuie să facă aceştia este să trimită o fotografie la adresa e-mail ot@pdlmedias.ro, care va fi postată în evenimentul creat cu acest prilej. Ulterior, fotografiile cu cele mai multe like-uri vor fi premiate. Câştigătorii se vor alege cu un voucher la  Restaurant & Spa Hotel Binderbubi, o sesiune foto profesională realizată de Gina Ştef şi o cină romantică la restaurantul „Il Buon Gusto“. Festivitatea de premiere va avea loc în cadrul spectacolului „Sărbătoarea iubirii 2014“.
    Trimite prin e-mail