luni, 13 ianuarie 2014

Publicat la 1/13/2014 01:52:00 p.m. de Anonim

Lotul Gazului se reuneşte astăzi

Fotbaliştii lui Cristi Dulca se reunesc în această după-amiază la Stadionul Gaz Metan şi vor începe pregătirile pentru returul de campionat.

În zilele de 14 şi 15 ianuarie, aceştia vor efectua vizita medicală, iar ulterior se vor antrena timp de aproximativ două săptămâni la Mediaş. În această perioadă se va pune accent pe pregătirea fizică. La începutul lunii februarie, alb-negrii vor pleca în Turcia şi vor rămâne timp de două săptămâni în cantonament în staţiunea Antalya. În această perioadă, Gazul va disputa şase partide de verificare. Adversarii grupării de pe Târnava Mare din jocurile amicale vor fi echipe din Cehia, Slovacia şi Ucraina, însă ţintarul nu a fost deocamdată stabilit cu exactitate. „În Turcia vom avea un număr de şase meciuri programate, patru dintre ele fiind cu echipe din prima ligă din Cehia, unul cu o formaţie din Slovacia şi o partidă, cel mai probabil, cu Karpaty Lvov, echipa unde a «evadat» Eric de Oliveira în urmă cu trei ani“, a anunţat Ioan Horoba, preşedintele clubului medieşean.
Gaziştii nu vor putea conta în retur pe serviciile atacantului Dan Roman. Jucătorul a suferit o accidentare gravă în ultima partidă oficială din 2013, disputată la Botoşani, atunci când s-a ales cu un picior rupt, şi va absenta de pe teren cel puţin şase luni. Campionatul se va relua în Liga I în a doua jumătate a lunii februarie. După ce primele două etape din retur s-au disputat la sfârşitul anului trecut, prima partidă din retur pentru Gaz Metan va fi una pe teren propriu. Formaţia lui Dulca va întâlni la Mediaş nou-promovata ACS Poli Timişoara. (A. P.)
    Trimite prin e-mail