luni, 11 noiembrie 2013

Publicat la 11/11/2013 01:38:00 p.m. de Anonim

Jumătate de milion de lei de la Consiliul Judeţean Sibiu, pentru servicii sociale acordate de furnizori privaţi în 2014

Pentru prima dată, Consiliul Judeţean Sibiu va aloca fonduri în bugetul pentru anul 2014 destinate finanţării serviciilor sociale acordate de furnizori privaţi în cadrul Agendei Sociale, a anunţat preşedintele Ioan Cindrea, astăzi, într-o conferinţă de presă.
Bugetul estimat pentru aceste servicii sociale private este de peste 500.000 de lei.
Proiectul de hotărâre privind Regulamentul de finanţare din bugetul judeţului Sibiu pentru servicii sociale acordate de furnizori privaţi va fi inclus spre aprobare în şedinţa ordinară a Consiliului Judeţean Sibiu din data de 28 noiembrie.
Astfel, conform Regulamentului, pentru a fi eligibili, solicitanţii trebuie să aibă acreditare, să aibă au încheiate parteneriate cu SPAS-urile locale şi cu Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului, să ofere servicii sociale beneficiarilor din judeţul Sibiu, şi să aibă surse de finanţare proprii pentru susţinerea serviciului social.
Termenul de depunere a ofertelor va fi de 15 zile lucrătoare de la data publicării anunţului de participare pe site-ul Consiliului Judeţean, care va fi postat în termen de 10 zile de la aprobarea prin hotărâre de Consiliul Judeţean a sumei disponibile pentru finanţare nerambursabilă a serviciilor sociale oferite de furnizori privaţi.
"Selecţia ofertelor se va face de către o comisie constituită prin dispoziţia preşedintelui Consiliului Judeţean Sibiu, iar rezultatul selecţiei se va afişa pe site-ul instituţiei", informează Ioana Nica, purtătorul de cuvânt  al Consiliului Judeţean Sibiu. (A. L.)
    Trimite prin e-mail