luni, 11 noiembrie 2013

Publicat la 11/11/2013 09:40:00 a.m. de Redacţie

100 de minute de mentalism 100%. Cristian Gog aduce "Imposibilități" la Mediaș

Primul mentalist din Estul Europei care a reuşit să câştige un concurs de talente important a dat startul unui turneu inedit în România, intitulat "Imposibilități". La sfârșitul acestei luni, spectacolul ajunge și la Mediaș, iar cei care cumpără biletul VIP vor putea să-l cunoască personal pe omul care și-a oprit inima pentru a câștiga "Românii au talent".


Mentalistul Cristian Gog îi va transporta pe spectatori dincolo de limite, în lumea imposibilului, în cadrul unui spectacol de două ore în care va încerca să îi facă pe toți din sală să creadă în imposibil. Citirea gândurilor, influențarea lor, telepatie, hipnoză și multe alte numere de mentalism vor fi desfășurate pe scenă într-o atmosferă plină de mister și bună-dispoziție.
În cadrul emisiunii "Românii au Talent" (ediţia 2012) Cristian Gog a fost votat ca fiind "cel mai talentat român" de către publicul din România. Tabloidul britanic "The Sun" a scris despre el că este "omul care şi-a oprit inima pentru a câştiga «Românii au Talent»".
Turneul "Imposibilități" a luat startul la începutul anului 2013, la Deva, apoi a continuat cu Lugoj, Reșița, Alba Iulia, Tg. Jiu și Craiova. În luna noiembrie, spectacolul ajunge și în orașele Zalău și Mediaș.
Medieșenii sunt invitați pe 27 noiembrie, la Sala Traube, începând cu ora 19.00. Spectacolul lui Cristian Gog va fi împărțit în două acte de 50 de minute, cu o pauză de 20 de minute.

Costul biletelor este de: 
  • 25 lei - bilet normal  
  • 40 lei - bilet special (în limita a 50 de locuri poziționate în primele rânduri)
  • 110 lei - preț bilet V.I.P. (include, pe lângă participarea la spectacol, posibilitatea de a-l întâlni pe Cristian Gog după prestație, un afiș de spectacol cu autograful mentalistului și o lingură personalizată cu suport special)
    Trimite prin e-mail