duminică, 17 noiembrie 2013

Publicat la 11/17/2013 03:14:00 p.m. de Anonim

Cupa Ambient la fotbal pe teren sintetic

Ambient, unul din liderii pieţei de materiale de construcţii, finisaje şi amenajări, a organizat etapa naţională a Cupei Ambient la fotbal pe teren sintetic.


Autor: Aurelian LUNGU

Competiția aflată la cea de a 4-a ediție a strâns la startul etapelor zonale, în jurul centrelor Ambient din țară, peste 70 de echipe reprezentând parteneri, clienți, furnizori, meșteri sau reprezentanți ai unor instituții. Evenimentul a fost sprijinit de Ceresit, unul dintre partenerii pe termen lung ai Ambient și partener exclusiv al Cupei Ambient 2013. Echipele câștigătoare din Alba-Iulia, Baia Mare, Bistrița, Brașov, Cluj, Deva, Mediaș, Tg Mureș, Rm. Vâlcea și Sibiu s-au întrecut într-un spirit colegial de fairplay pentru adjudecarea trofeului.


Cupa, la Cluj

Competiția s-a desfășurat weekendul trecut, într-un complex turistic din Florești - Cluj, unde pe lângă cele 24 de partide programate au avut loc și activități recreative și surprize. După un parcurs dinamic și spectaculos, Cupa Ambient a revenit echipei ACI Cluj. „Ne-am simțit excelent. Apreciem foarte mult relația noastră de parteneriat cu Ambient și cred că astfel de evenimente nu fac decât să ne apropie și să ne ofere satisfacții dincolo de activitățile noastre cotidiene. Ne bucurăm că am cunoscut mulți alți colegi de breaslă din țară și am avut șansa să ne facem noi prieteni și să discutăm de problemele noastre comune“, a mărturisit Daniel Apostol, căpitanul învingătorilor.

Prieteni şi parteneri

Acțiunea face parte din strategia companiei înființate de sibianul Ioan Ciolan în urmă cu 20 de ani, de integrare a Ambientului în activitățile comunitare, pe de-o parte, și de parteneriat cu clienții, furnizorii și angajații, pe de alta. „Încercăm să aducem laolaltă mediul de afaceri în care ne desfăşurăm activitatea, să evidenţiem valorile companiei: spiritul de competiţie şi fair-play-ul, clădind relaţii durabile cu membrii comunităţilor din care facem parte. Cupa Ambient se doreşte a fi nu doar o competiţie sportivă de amatori, ci şi prilejul de a întâlni prieteni vechi sau de a ne face alţii noi, amatori de mişcare şi parteneri de business pe termen lung“, a declarat Peter Grama, manager canal Clienți Profesionali al Ambient, la festivitatea de decernare a premiilor.
    Trimite prin e-mail