miercuri, 16 octombrie 2013

Publicat la 10/16/2013 02:02:00 p.m. de Anonim

Tânăr din Mediaş, tâlhărit pe drumul spre casă, după o băută zdravănă cu prietenii

Doar câteva ore le-a luat poliţiştilor medieşeni să dea de urma unui tâlhar care l-a lăsat fără portofel pe un bărbat care petrecuse prea mult.

Ieri după-amiază, un medieşean a sesizat Poliţia, după ce a fost victima unei tâlhării. El le-a povestit poliţiştilor că a băut cu doi foşti colegi până pe la 5 dimineaţa, după care a plecat spre casa părinţilor. Pe o alee întunecoasă, un bărbat i-a pus piedică şi apoi i-a tras portofelul din haină. Omul a rămas, astfel, fără documente de identitate, dar şi fără cardurile bancare şi aproximativ 250 de lei pe care îi purta la el. "Având în vedere cele sesizate la faţa locului s-a deplasat echipa de cercetare iar în urma investigaţiilor şi a informaţiilor obţinute a fost identificat suspectul A. Adrian (21 de ani, domiciliat în municipiul Mediaş). În cadrul anchetei, suspectul a recunoscut fapta comisă şi a restituit bunurile furate", arată inspectorul principal Luciana Balteş, purtătoarea de cuvânt a IPJ Sibiu.
Împotriva suspectului s-a dispus începerea urmăririi penale pentru comiterea infracţiunii de tâlhărie. Acesta a fost reţinut pentru 24 de ore. Astăzi,el va fi prezentat Parchetului şi Judecătoriei Mediaş cu propunere de punere în mişcare a acţiunii penale şi arestare preventivă.
"În timpul anchetei, poliţiştii Biroului Investigaţii Criminale Mediaş au stabilit faptul că acesta este principalul suspect în alte două dosare de furt din auto, fapte comise în cursul lunii septembrie 2013 şi rămase iniţial cu autor necunoscut. Cercetările sunt continuate de poliţiştii Biroului Investigaţii Criminale Mediaş în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a suspectului", a precizat Balteş. (A. L.)
    Trimite prin e-mail