miercuri, 16 octombrie 2013

Publicat la 10/16/2013 01:28:00 p.m. de Anonim

Cămătari prinşi la Dumbrăveni

Doi bărbaţi din oraşul Dumbrăveni sunt cercetaţi pentru cămătărie, după ce au fost depistaţi ieri de către poliţişti. Ei cereau dobândă lunară de 50 la sută din sumele împrumutate.
La domiciliile celor doi au fost găsite carneţele în care erau însemnate prenumele unor persoane, sumele de bani împrumutate, precum şi dobânzile aferente datorate.
"Cu privire la cei doi suspecţi, la nivelul Poliţiei oraşului Dumbrăveni existau date, fiind administrate şi probe în acest sens, cu privire la faptul că ofereau bani sub formă de împrumut mai multor persoane de pe raza localităţii Dumbrăveni, persoane cu o situaţie financiară precară solicitându-le o dobândă lunară de 50 la sută din suma împrumutată.  Totodată, în cadrul anchetei au fost identificate şi alte persoane care în urma audierii au confirmat activitatea infracţională de cămătărie a celor doi suspecţi", informează inspectorul principal Luciana Balteş, purtătoarea de cuvânt a IPJ Sibiu.
Suspecţii, unul în vârstă de 40 de ani şi unul de 37 de ani, au fost reţinuţi pentru 24 de ore. Ei sunt cercetaţi pentru comiterea infracţiunii de camătă şi vor fi prezentaţi instanţei cu propunere de arestare preventivă. Cercetările în acest caz continuă. (A. L.)
    Trimite prin e-mail