miercuri, 9 octombrie 2013

Publicat la 10/09/2013 08:59:00 a.m. de Anonim

Bani europeni pentru training


Asociaţia Grupul de Acţiune Locală „Dealurile Târnavelor“ a lansat, începând cu data de 1 octombrie, prima sesiune de depunere a cererilor de finanţare pentru Măsura 111L „Formare profesională (training), informare şi difuzare de cunoştinţe“.

Autor: Aurelian LUNGU

Depunerea proiectelor se face în perioada 1 - 30 octombrie. Beneficiarii finali ai Măsurii 111L pot fi persoane adulte care activează în domeniile agriculturii, silviculturii (inclusiv proprietarii de pădure) şi industriei agro-alimentare. Beneficiarii direcţi, furnizori ai acţiunilor de formare profesională, informare şi difuzare de cunoştinţe, sunt entităţi publice sau private care activează în domeniul formării profesionale a adulţilor şi/sau informării şi difuzării de cunoştinţe şi care îndeplinesc criteriile de eligibilitate şi selecţie. 

Maxim 5.000 de euro

Cei interesaţi pot depune proiectele la sediul GAL „Dealurile Târnavelor“ din localitatea Saschiz, str. Principală nr. 159, judeţul Mureş, de luni până vineri, în intervalul orar 9.00 - 16.00. „Suma totală alocată pentru această sesiune este de 40.000 de euro, iar valoarea maximă eligibilă a unui proiect nu va putea depăşi 5.000 de euro. Criteriile generale de accesare a sprijinului financiar specifice investiţiilor prin Măsura 111L sunt disponibile gratuit pe pagina de internet www.tarnava-mare.ro“, se arată într-un comunicat de presă al asociaţiei.
    Trimite prin e-mail