marți, 13 august 2013

Publicat la 8/13/2013 04:09:00 p.m. de Anonim

Intervenţie de urgenţă la Copşa Mică


Pompierii voluntari din Copşa Mică au intervenit, în această dimineaţă, pentru a ajuta o octogenară rămasă blocată în propria locuinţă.

Intervenţia a avut locul în jurul orei 10.00, după ce bătrâna în vârstă de 84 de ani a căzut în faţa uşii locuinţei sale. Pompierii au folosit o scară pentru a pătrunde pe fereastra apartamentului. Prezent la faţa locului, un echipaj SMURD i-a acordat femeii îngrijiri medicale.
Tot astăzi, Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă din Copşa Mică au organizat o serie de acţiuni cu ocazia Zilei Informării Preventive. Împreună cu inspectorul de protecţie civilă din cadrul Primăriei, pompierii au distribuit pliante şi stickere în toate cartierele şi au afişat materiale informative la cele şapte aviziere din oraş, pentru a conştientiza locuitorii asupra pericolelor la care se expun în cazul exploatării necorespunzătoare a instalaţiilor electrice şi de distribuţie a gazelor naturale din locuinţe. La centrul de vacanţă "Zum Zum", situat în incinta Liceului Tehnologic "Nicolae Teclu", copiilor le-au fost prezentate stingătoarele folosite pentru intervenţie în prima fază la incendiile provocate de exploziile instalaţiilor de gaz sau electrice, apoi a fost pus în scenă un exercitiu de stingere a unui incendiu folosind hidrantul suprateran din curtea liceului. (A. L.)

    Trimite prin e-mail