miercuri, 14 august 2013

Publicat la 8/14/2013 02:54:00 p.m. de Anonim

Sute de poliţişti răspândiţi în judet

În perioada 15-18 august, cu ocazia sărbătorii Adormirii Maicii Domnului, pentru prevenirea accidentelor rutiere vor fi mobilizaţi peste 200 de poliţişti la nivelul judeţului Sibiu.

Efectivele de poliţie rutieră vor acţiona pe tronsoane de drumuri naţionale şi pe centura ocolitoare a Sibiului, fiind acordată o atenţie sporită şi ieşirilor din municipiile Sibiu şi Mediaş, în zona lăcaşelor de cult, precum şi în zonele de agrement.

Peste 220 de poliţişti rutieri vor acţiona, în aceste zile, pentru a asigura un trafic rutier sigur. Pentru prevenirea şi combaterea vitezei, poliţiştii rutieri vor folosi 62 de aparate radar. "Participanţii la trafic sunt sfătuiţi să adopte o manieră de condus preventivă, să respecte regulile de circulaţie şi indicaţiile poliţiştilor rutieri", a precizat inspectorul principal Luciana Balteş, purtătoarea de cuvânt a IPJ Sibiu. Astfel, poliţiştii rutieri vor acţiona pe tronsoanele de drumuri naţionale şi autostrada A1, fiind utilizate în medie, zilnic, 25 de mijloace auto, dintre care 15 dotate cu aparate radar. Totodată,  poliţiştii vor acorda o atenţie deosebită prevenirii accidentelor produse pe fondul conducerii autovehiculelor sub influenţa alcoolului. (A. L.)
    Trimite prin e-mail