duminică, 11 august 2013

Publicat la 8/11/2013 10:22:00 a.m. de Redacţie

Festivalul Tineretului la Târnava | VIDEO Veta Biriş: "Bădiţă de pe Târnavă"

Trei zile de muzică, dans, sport şi jocuri în comuna Târnava, acolo unde are loc cea de-a doua ediţie a Festivalului Tineretului. Astăzi, tinerii o vor alege pe Miss Târnava 2013.

Întrecerile sportive din cadrul Cupei Târnavei au fost reluate în această dimineaţă. De la ora 15.00, programul continuă cu ediţia a II-a a concursului Miss Târnava, o demonstraţie de karate pusă în scenă de clubul Ippon Mediaş, muzică populară oferită de Grupul "Florile Târnavelor" şi "acrobaţii" coregrafice ale grupurilor "Freestyle" şi "Crazy Dance" din localitate.
Diseară, de la ora 18.00, la Târnava concertează Ansamblul Folcloric "Rapsodia Târnavelor", iar de la 19.00, îndrăgitul solist Gicu Munteanu. Festivitatea de premiere este programată pentru ora 20.00. O oră mai târziu, Vasile Pădure va face un "remember" cu muzica anilor '80, după care atmosfera va fi întreţinută de DJ Mihai şi Răzvan Bleahu. Seara se încheie cu un foc de artificii, la ora 23.00.
Vineri a fost ziua de "încălzire", dedicată celor mici, cu desene pe asfalt, teatru pentru copii, jocuri, dar şi muzică de petrecere oferită de Silvi de Târnava şi DJ Mihai. Sâmbătă a avut loc deschiderea oficială a manifestărilor. Pentru amatorii de mişcare, campionatul "Cupa Târnavei", ajuns la ediţia a II-a, a fost principala atracţie. Tot sâmbătă, distracţia a continuat cu grupul local "Freestyle", muzică populară interpretată de Grupul "Florile Târnavelor", Ansamblul Folcloric "Cununa Blăjelului", Narcisa & Claudiu, precum şi celebra Veta Biriş, apoi cu muzică uşoară semnată de trupa "Millenium" din Mediaş. Seara s-a încheiat cu muzică de petrecere - DJ Mihai & Răzvan Bleahu. (A. L.)

    Trimite prin e-mail