duminică, 11 august 2013

Publicat la 8/11/2013 09:11:00 a.m. de Redacţie

Doi cititori ai Monitorului de Mediaş au câştigat abonamente la festivalul "Lună Plină"

 
În urma tragerii la sorţi, doi dintre cititorii care au dat "like" paginii facebook.com/MonitoruldeMedias au câştigat câte un abonament cu care pot vedea toate proiecţiile din cadrul Festivalului Filmului Horror & Fantastic "Lună Plină".
Gabriela Schreiner
Dana Crişan
În perioada 14-18 august 2013, la Biertan va avea loc cea de-a doua ediţie a festivalului "Lună Plină", unicul eveniment din România axat în exclusivitate pe cinema-ul horror şi fantastic, prezentat de Festivalul Internaţional de Film Transilvania (TIFF).
Monitorul de Mediaş şi organizatorii festivalului, Asociaţia pentru Promovarea Filmului Românesc, le oferă medieşenilor, în premieră, şansa de a participa gratuit la cea de-a doua ediţie a unui eveniment de neuitat. Abonamentul permite accesul la toate proiecţiile de film, dar şi pe terasa "La Ţăruş" (deschisă non-stop), precum şi reduceri de preţ la materialele promoţionale.
Gabriela Schreiner şi Dana Crişan vor intra în posesia abonamentelor. Cele două cititoare sunt rugate să ne contacteze prin e-mail la adresa mc@monitoruldemedias.ro sau telefonic la 0727/397.454.
Felicitări câştigătoarelor!
În cazul în care, din diferite motive, câştigătorii nu îşi pot prelua premiul, mâine seară va avea loc o nouă tragere la sorţi.

    Trimite prin e-mail