sâmbătă, 10 august 2013

Publicat la 8/10/2013 11:00:00 a.m. de Redacţie

Serie neagră! Gaz Metan Mediaş are trei meciuri fără victorie în Liga I

Formaţia lui Cristi Dulca a pierdut toate partidele de până acum în campionat.


Autor: Alex PÎNTEA

Gaz Metan Mediaş nu se regăseşte. Gruparea de pe Târnava Mare a pierdut cu scorul de 2-1 partida de la Timişoara, cu toate că a avut un om în plus la scorul de 1-1. Buzean a înscris pentru formaţia sa, însă gazdele au reuşit  să marcheze şi să câştige în final. În urma acestui rezultat, alb-negrii rămân pe poziţia a 17-a în clasamentul Ligii I de fotbal.

Repriză bună

Partida de luni seara dintre Gaz Metan şi Poli Timişoara s-a jucat pe o căldură sufocantă. Gazdele au avut prima ocazie în minutul 6, atunci când Szekely a centrat în faţa porţii, însă Nicola nu a reuşit să marcheze. Jucătorii lui Cristi Dulca au echilibrat repede partida şi au avut şansa deschiderii scorului peste un sfert de oră. Mingea a trecut puţin pe lângă poarta lui Nuno Claro, după o deviere a lui Scutaru. Vitinho a scăpat apoi singur cu portarul advers, însă şutul său a fost scos de pe linia porţii, pe urmă acelaşi jucător a driblat doi adversari a pasat pentru Bawab şi iordanianul a ratat execuţia, fiind imitat de Ciprian Petre. Cu trei minute înainte de pauză, timişorenii au deschis scorul prin Szekely, care a marcat după o centrare în faţa porţii a lui Nanu.

Au înscris, dar au pierdut

În repriza secundă, jucătorii lui Cristian Dulca au forţat egalarea. După mai multe ratări, golul a venit, în cele din urmă, din piciorul unui fundaş. În minutul 74, Ionuţ Buzean a reuşit să marcheze în poarta lui Nuno Claro cu un şut din marginea careului advers. Peste doar trei minute, Poli a rămas în zece oameni. Marcovici a văzut al doilea galben şi, implicit, cartonaşul roşu. Cu toate acestea, tot formaţia gazdă a fost mai periculoasă. În minutul 81, acelaşi Szekely s-a descurcat excelent în careul Gazului şi l-a învins pe Pleşca printr-un şut la colţul lung.  Gaziştii nu au mai avut forţa să egaleze pentru a doua oară şi au ajuns, astfel, la trei meciuri fără victorie în Liga I, respectiv zero puncte în clasament.

Vine Vasluiul

Formaţia lui Cristi Dulca va întâlni luni seara, la Mediaş, FC Vaslui. Partida va închide etapa cu numărul patru a turului de campionat. În condiţiile în care nu au acumulat niciun punct până acum, jocul pe teren propriu cu moldovenii este unul foarte important pentru gazişti.
    Trimite prin e-mail