vineri, 19 iulie 2013

Publicat la 7/19/2013 06:41:00 p.m. de Anonim

Țenter promite performanță


Suporterii să rămână optimişti, echipa din sezonul următor va fi competitivă! Aceasta este promisiunea tehnicianului Marcel Ţenter, care spune că în prezent se lucrează la stabilirea lotului cu care se va aborda noua ediţie de campionat.

Marcel Țenter
Până în momentul de faţă, echipa de baschet Gaz Metan Mediaş a reînnoit contractele jucătorilor Andrei Mandache, Tudor Dumitrescu şi Kyle Shiloh. De asemenea, se vor parafa în viitorul apropiat înţelegeri cu încă un jucător român şi trei jucători străini şi vor fi cooptaţi în lot mai mulţi jucători tineri, printre care şi un internaţional moldovean. „Mergem pe două direcţii: a jucătorilor români şi a celor străini. Am semnat cu doi jucători români importanţi, Andrei Mandache şi Tudor Dumitrescu, iar în zilele următoare vom anunţa un transfer al unui jucător roman. Totodată, vom înrola un tânăr din Moldova cu cetăţenie română din lotul U18 al Moldovei. Pe direcţia jucătorilor străini, clubul are deja pe masă trei contracte care se derulează şi se vor finaliza în perioada imediat următoare, asta pe lângă Kyle Shiloh, iar ulterior încă doi jucători. Vreau să asigur toţi suporterii că echipa din noul sezon va fi una competitivă şi să rămână optimişti, pentru că vom avea din nou o atmosferă competitivă la Mediaş“, a subliniat Ţenter.
Tehnicianul Gazului Metan mai spune că, la ora actuală, sunt în desfășurare o serie de negocieri cu Andrei Căpuşan şi cu încă un jucător român de valoare, urmând a se alege dintre cei doi. (A. P.)
    Trimite prin e-mail