marți, 14 mai 2013

Publicat la 5/14/2013 10:34:00 a.m. de Anonim

Transgaz: licitaţie pentru sediu

Societatea Naţională de Transport Gaze Naturale (SNTGN) Transgaz S.A. Mediaş alocă 400.000 de euro, fără TVA, pentru servicii de management de proiect şi consultanţă pentru beneficiar aferente proiectului „Sediu administrativ Transgaz, Mediaş, jud. Sibiu“.

Potrivit unui anunţ de participare, contractul implică servicii de arhitectură, servicii de inginerie şi servicii integrate de inginerie, servicii de amenajare urbană şi servicii de arhitectură peisagistică, servicii conexe de consultanţă ştiinţifică şi tehnică, servicii de testare şi analiză tehnică. Finanţarea se va face din surse proprii, iar contravaloarea contractului se va achita în 60 de zile de la înregistrarea facturii la sediul achizitorului, termen valabil şi pentru plăţi parţiale. Compania menţionează că nu se acordă avans.
Atribuirea contractului se va face prin licitaţie deschisă, iar criteriul de atribuire va fi preţul cel mai scăzut. Termenul limită  pentru depunerea cererilor de documente sau pentru acces la documente este 31 mai 2013, ora 8.00, iar cel pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 3 iunie 2013, ora 8.00. Deschiderea ofertelor va avea loc la 3 iunie 2013, ora 9.00, la sediul SNTGN Transgaz S.A. Mediaş. (A. L.)



    Trimite prin e-mail