vineri, 26 aprilie 2013

Publicat la 4/26/2013 12:02:00 p.m. de Anonim

Artă naivă în autobuze

De astăzi, câteva dintre mijloacele de transport în comun ale societăţii Meditur vor circula împodobite cu decoraţiuni şi desene realizate de elevi din oraş.


Autor: Alex PÎNTEA

Ca şi în anii anteriori, cu prilejul sărbătorilor pascale, operatorul de transport local, în colaborare cu grădiniţa nr. 12 şi grădiniţele „Dumbrava Minunată“, „Micul Prinţ“, „Piticot“, „Rază de soare“ şi „Bucuria copiilor“, va îmbrăca în haine de sărbătoare şase autobuze.

Trei săptămâni

Săptămâna aceasta, reprezentanţii Meditur au fost prezenţi la cele şase grădiniţe partenere, pentru a vedea creaţiile realizate de cei mici şi pentru a-i răsplati cu dulciuri din partea iepuraşului, pentru munca lor. „Autobuzele împodobite cu decoraţiunile şi desenele create de copii, specifice acestei sărbători, vor circula timp de trei săptămâni pe străzile municipiului Mediaş. Astfel, atât călătorii, cât şi micii artişti pot admira creaţiile expuse. Ele reprezintă o pată de culoare, un pic de lumină şi bucurie în plus în sufletele atât a celor mici, cât şi a celor mari în preajma sărbătorilor pascale“, motivează Dan Voinea, managerul societăţii Meditur.



    Trimite prin e-mail