vineri, 1 martie 2013

Publicat la 3/01/2013 09:42:00 a.m. de Redacţie

Tineri sufletiști

Dragobetele, sărbătoarea autohtonă a iubirii, a fost marcată și de organizațiile de tineret ale principalelor forțe politice din Mediaș.


Autor: Alex PÎNTEA

Astfel, democrat-liberalii au organizat la Sala Traube un spectacol care a îmbinat elemente tradiționale și moderne, muzică, dans și concursuri pentru cuplurile îndrăgostite. Concursul intitulat „Sărbătoarea Iubirii 2013” a avut ca premii o cină romantică, un bon de consumaţie la un club din oraş sau o şedinţă foto profesională. „În spectacolul organizat de către tinerii din PDL am încercat să transpunem cele două sărbători, Dragobete şi Valentine’s Day, într-o poveste frumoasă de dragoste, îmbinând elemente tradiţionale cu cele moderne”, a explicat Christine Thellmann, din cadrul Organizaţiei de Tineret a PDL.

Acțiune caritabilă

Tinerii membri sau simpatizanți ai USL au ales să petreacă Dragobetele aproape de semenii lor. Sub sloganul „Trup... Suflet... Dăruire”, aceştia i-au vizitat pe beneficiarii Centrului de Recuperare şi Reabilitare a Persoanelor cu Handicap din Mediaş şi pe cei de la școala specială cu internat de pe strada Piscului. „Ne-am petrecut câteva ore alături de nişte suflete minunate şi am încercat să le acordăm atenţia de care au mare nevoie”, a menționat Maria Haţegan, preşedintele Organizaţiei de Tineret a PSD Mediaş.



    Trimite prin e-mail