vineri, 1 martie 2013

Publicat la 3/01/2013 09:15:00 a.m. de Redacţie

Agnita: bazar de mărţişoare

500 de mărţişoare confecţionate manual de către voluntarii Crucii Roşii din Agnita, preşcolarii de la Grădiniţa cu program prelungit a oraşului şi elevii Şcolii Gimnaziale „G.D. Teutsch“ din satul aparţinător Coveş sunt oferite în cadrul campaniei „Dăruieşte primăvară“.


Autor: Aurelian LUNGU

În perioada 26 februarie – 1 martie, zilnic, începând cu ora 14.00, voluntarii Societății Naționale de Cruce Roșie din România, subfiliala Agnita, sunt prezenţi în centrul oraşului, unde le oferă trecătorilor simbolurile primăverii, în schimbul unei contribuţii benevole. Preţul unui mărțişor nu este fix, fiecare cumpărător donează cât îl lasă inima.

Pentru 8 martie

Din fondurile strânse în urma vânzării mărţişoarelor, subfiliala locală a Crucii Roşii Române a anunţat că va achiziţiona pachete cu alimente şi alte produse care vor fi dăruite unor persoane vârstnice bolnave din Agnita cu posibilităţi limitate. „Sperăm ca cei care doresc să cumpere un mărţişor persoanelor dragi, sărbătorind astfel prima zi de primăvară, să o facă de la bazarul caritabil al campaniei «Dăruieşte primavară» în schimbul unei donaţii. Astfel, cu banii obţinuţi, Crucea Roşie subfiliala Agnita va oferi pe data de 8 martie pachete cu alimente şi alte produse, cum ar fi medicamente sau scutece pampers, vârstnicilor bolnavi aflaţi într-o situaţie materiala precară“, motivează Dan-Paul Hîrţoagă, directorul subfilialei. Organizaţia şi-a început activitatea oficial şi la Agnita pe 23 ianuarie 2013 şi recrutează în continuare voluntari dornici să se implice în proiecte sociale de interes comunitar.



    Trimite prin e-mail