luni, 7 ianuarie 2013

Publicat la 1/07/2013 10:20:00 a.m. de Anonim

Şi-a ucis violatorul şi a ajuns în arest

O femeie de 34 de ani, din Hoghilag, urmărită internaţional, a fost reţinută de poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale Sibiu.

Înainte de Crăciun, autorităţile judiciare italiene au emis un mandat european de arestare pe numele acesteia. "Din cuprinsul acestuia rezultă că persoana solicitată a fost condamnată la pedeapsa de 18 ani închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de omor calificat (faptă prevăzută de art. 575 din Codul penal italian), constând în aceea că în noaptea de 17/18 aprilie 2010, a exercitat acte de violenţă asupra unui bărbat care avea intenţia de a întreţine un raport sexual cu aceasta, lovindu-l în mod repetat cu o armă alba, cauzând decesul victimei", a precizat inspectorul principal Luciana Balteş, purtătoarea de cuvânt a Poliţiei judeţene.
Maria S. a fost prezentată, pe 4 ianuarie, Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Alba Iulia şi Curţii de Apel Alba Iulia, în vederea confirmării mandatului european de arestare. Astfel, ea a fost arestată preventiv pentru 29 de zile şi a ajuns la Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Sibiu. (A. L.)



    Trimite prin e-mail