sâmbătă, 15 decembrie 2012

Publicat la 12/15/2012 12:32:00 p.m. de Anonim

Meditur: achiziţii de 145.000 de euro

Meditur a continuat şi anul acesta acţiunea de modernizare a transportului public de persoane, acţiune demarată în anii trecuţi, în sensul creşterii confortului şi a siguranţei în trafic, prin achiziţia de noi mijloace de transport.


Autor: Aurelian LUNGU

La începutul lunii decembrie, în urma licitaţiilor publice desfăşurate, au fost achizitionate şase mijloace de transport Mercedes, din care trei articulate şi trei scurte. De asemenea, a fost achiziţionat un utilaj de lucru la linia de contact cu pod izolat cu înălţime de lucru variabilă, utilaj autopropulsat, necesar întreţinerii corespunzătoare a liniei de contact. Valoarea totală a achiziţiilor este de aproximativ 145.000 de euro.

Program multianual

În calitate de unic operator de transport public local de persoane la nivelul municipiului şi al satului aparţinător Ighişul Nou, Meditur SA are ca obiectiv permanent creşterea calităţii serviciilor publice de transport oferite publicului călător, au dat asigurări reprezentanţii societăţii. „Înnoirea parcului auto al societăţii face parte dintr-un program menit să crească standardul transportului în comun în municipiul Mediaş”, menţionează directorul general Dan Voinea (foto).



    Trimite prin e-mail