luni, 3 decembrie 2012

Publicat la 12/03/2012 02:11:00 p.m. de Anonim

Hoţi de motorină, prinşi la Mediaş

Trei bărbaţi din judeţul Mureş, despre care oamenii legii au motive să creadă că sunt autorii unui furt de combustibil, au fost prinşi pe Şoseaua Sibiului din Mediaş. Ei au interdicţie să părăsească localităţile de domiciliu.

"În dimineaţa de 29 noiembrie, în jurul orei 04.20, C. Susana a sesizat telefonic poliţiştii Postului de Poliţie Şura Mare cu privire la faptul că persoane neidentificate au sustras combustibil din rezervorul unui camion staţionat în această localitate. În urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii au stabilit că persoanele suspectate de săvârşirea acestei infracţiuni se deplasează cu un autoturism ale cărui caracteristici au fost transmise tuturor echipajelor de poliţie", informează Luciana Balteş, purtătoarea de cuvânt a IPJ Sibiu.
Astfel, în jurul orei 05.40, maşina suspectă a fost identificat şi oprit pentru control pe str. Şos. Sibiului din municipiul Mediaş. Înăuntru se aflau trei bărbaţi, cu vârstele cuprinse între 24 şi 35 de ani, domiciliaţi în judeţul Mureş. Cercetările au arătat că în noaptea de 28/29 noiembrie, cei trei suspecţi au sustras 140 de litri de motorină din rezervorul unui excavator parcat în Slimnic şi a unui autocamion parcat în Şura Mare. Combustibilul furat a fost recuperat din maşina celor trei, iar suspecţii au fost prezentaţi în data de 30 noiembrie Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu, cu propunere de punere în mişcare a acţiunii penale şi arestare preventivă. "Împotriva acestora s-a luat măsura obligării de a nu părăsi localităţile de domiciliu pe o perioadă de 30 de zile", precizează Balteş. Cercetările în acest caz continuă. (A. L. | foto: Observator)



    Trimite prin e-mail