joi, 20 decembrie 2012

Publicat la 12/20/2012 12:30:00 p.m. de Anonim

Donaţii pentru copii

Serviciul de Voluntari din Agnita organizează şi în acest o campanie umanitară al cărei scop declarat este acela de a aduce un strop de bucurie, în preajma Crăciunului, copiilor care provin din familii defavorizate din oraşul Agnita şi satele aparţinătoare Ruja şi Coveş.


Autor: Alex PÎNTEA

Astfel, voluntarii vor fi prezenţi vineri după-amiază, de la ora 16.00, la sediul Primăriei Agnita, pentru a colecta bunurile de la cei care doresc să doneze. „Deja devenită o tradiție pentru noi, campania din luna decembrie se relansează. «Fii şi tu Moş Crăciun» se vrea o campanie pentru toţi cei care pot ajuta copiii şi familiile mai nevoiaşe din Agnita, Ruja şi Coveş. De aceea, vă chemăm, cu mic, cu mare să ajutaţi şi dumneavoastră cu cât se poate aceste familii. Pot fi donate alimente neperisabile, fructe, jucării şi hăinuţe. Pentru a colecta bunurile, voluntarii noştri vor fi la Primărie în data de 21 decembrie, la ora 16.00, iar dacă doriţi să donaţi şi în alte zile, vă rugăm să ne contactaţi pentru a găsi împreună o modalitate de a o face”, spune Coşmin Duşleag, coordonator de proiecte în cadrul Serviciului de Voluntari Agnita.

Sprijin din Olanda

Campania „Fii şi tu Moş Crăciun” se bucură de sprijinul necondiţionat al comunităţii evanghelice din Oosterbeek, Olanda. Campania umanitară desfăşurată pe parcursul lunii decembrie nu se află la prima ediţie. Ea s-a bucurat de success şi anul trecut, voluntarii reuşind să le facă o surpriză plăcută copiilor defavorizaţi.




    Trimite prin e-mail