vineri, 3 august 2012

Publicat la 8/03/2012 08:30:00 a.m. de Redacţie

Campania „Ai colectat, Ai câştigat!” s-a prelungit


Compania Eco-Rom Ambalaje a decis să continue campania „Ai colectat, Ai câştigat!”. Aceasta a demarat în data de 18 iunie şi va continua până pe 9 septembrie în 23 de oraşe din România, printre care şi municipiul Mediaş.


Autor: Alex PÎNTEA

În această perioadă, toţi cetăţenii sunt aşteptaţi cu cel puţin 10 deşeuri de ambalaje la containerele de colectare selectivă amplasate în oraşul lor. Aceştia pot câştiga un premiu eco pe loc şi primesc şansa de a intra în tombola pentru marele premiu constrând într-un autoturism. Mecanismul de înscriere în tombolă este acelaşi, participantul va primi, de la promoterii colectării selective, un tichet răzuibil pe care este înscris un cod unic. 

33.000 de premii

Pentru a intra în tombola pentru premiul cel mare, participantul are la dispoziţie două modalităţi: să înscrie codul unic de pe tichet pe site-ul campaniei: www.ColecteazaSelectiv.ro sau să îl trimită prin SMS la 1899, număr cu tarif normal, valabil în toate reţelele de telefonie mobilă. „În perioada 25 iunie-25 iulie, cetăţenii celor 23 de oraşe în care derulăm campania au primit foarte bine iniţiativa noastră şi au fost foarte receptivi faţă de obiceiul de colectare selectivă. Până acum, aproximativ 33.000 de oameni au fost premiaţi, pe loc, la punctele de colectare selectivă din oraşul lor şi au primit automat şansa de a se înscrie în tombola pentru marele premiu – o maşină! Este nevoie de timp pentru ca un gest simplu, cum este colectarea selectivă, să devină obicei. În acest sens şi din dorinţa de a veni în sprijinul celor care au colectat selectiv în campanie, dar şi al celor care nu au reuşit încă să participle, am decis să prelungim campania cu alte şase săptămâni”, motivează Sorin Cristian Popescu, director general Eco-Rom Ambalaje.
    Trimite prin e-mail