vineri, 3 august 2012

Publicat la 8/03/2012 08:36:00 a.m. de Redacţie

Raluca Turcan (PDL): Decizia Curţii Constituţionale prelungeşte perioada de incertitudine


Decizia Curţii Constituţionale prelungeşte starea de instabilitate politică şi socială şi va genera costuri pe care le vor suporta toţi românii, a scris aseară, pe blogul personal, vicepreşedintele PDL, Raluca Turcan, care este şi deputat de Sibiu.


"Am avut o campanie pentru referendum care a suspendat practic guvernarea ţării, iar acum urmează o nouă perioadă de blocaj, de confuzie politică şi instituţională care va da şi mai mult înapoi economia", avertizează Turcan. Aceasta mai spune că "Guvernul Ponta este total necredibil, când se arată acum inocent şi plin de bune intenţii pentru actualizarea listelor electorale în condiţiile în care trebuia să facă acest lucru la alegerile locale".
Parlamentarul democrat-liberal va urmări "cu atenţie" cum va avea loc procesul de actualizare, iar la finalul acestui proces, consideră că responsabilii guvernamentali ar trebui să îşi dea demisia, din cauză că nu au făcut asta la primul moment electoral. "Buna intenţie a guvernului apare brusc acum pentru că USL îşi doreşte să scape de Traian Băsescu. De ce nu a fost tot atâta bunăvoinţă pentru clarificarea listelor electorale şi când a fost vorba de organizarea alegerilor locale? Ce face de fapt USL acum este să schimbe din nou regulile jocului după ce jocul s-a terminat", afirmă Raluca Turcan. (A. L.)
    Trimite prin e-mail