vineri, 1 iunie 2012

Publicat la 6/01/2012 09:00:00 a.m. de Redacţie

Pustai rămâne acasă

Cristian Pustai va sta pe banca tehnică a grupării de pe Târnava Mare şi în sezonul următor. În urma discuţiilor purtate între conducerea clubului şi technician, s-a ajuns la o înţelegere, astfel că acesta va pregăti echipa în continuare. Gazul va renunţa la mai mulţi jucători aflaţi pe final de contract. De asemenea, din lipsa banilor, clubul renunţă la echipa a doua la secţiile de baschet şi fotbal, dar şi la echipe de popice fete şi la cea de aeromodelism.

Autor: Alex PÎNTEA

Ioan Horoba, directorul general al Clubului Gaz Metan Mediaş, a anunţat în cadrul unei conferinţe de presă că tehnicianul Cristian Pustai va continua la echipă încă un an. „Cristian Pustai va continua colaborarea cu clubul la care s-a consacrat ca jucător şi antrenor. Mă bucur că va continua, e cea mai bună alegere atât pentru el, cât şi pentru noi”, a apreciat Horoba.

Pus pe treabă

Pustai mărturiseşte că Gaz Metan a fost prima sa opţiune. Tehnicianul a mai explicat că urmează o perioadă importantă pentru echipă. „M-am decis repede să continui la Gaz Metan. Am vrut să evit să mai apar în tot felul de articole care mă dădeau pe la fel de fel de echipe. Eu am zis întotdeauna că vreau să rămân la Gaz Metan. Trebuie să stabilim lotul pentru sezonul viitor, urmează o perioadă importantă pentru noi”, a spus el.

Pleacă jucători

Horoba a vorbit şi despre mişcările care vor avea loc la echipă. Astfel, mai mulţi jucători aflaţi la final de contract vor părăsi echipa, în timp ce în cazul unora se încearcă prelungirea înţelegerii. Dan Bozeşan, Alin Liţu şi Doru Dudiţă nu vor mai continua cu Mediaşul. Georgianul Akaki Khubutia va reveni, iar căpitanul Cristian Todea este, în prezent, în negocieri pentru a continua încă un an în tricoul alb-negru. De asemenea, se încearcă rezilierea contractelor lui Florin Bratu şi Raul del Campo, în condiţiile în care primul nu a dat satisfacţie, iar cel de-al doilea a fost accidentat foarte multă vreme.

Cantonament în Ungaria

Fotbaliştii Gazului se vor reuni în data 11 iunie. Aceştia se vor pregăti la Mediaş timp de zile zile, iar ulterior, pe 21 iunie, vor pleca în cantonament în Ungaria. Până pe 1 iulie, ei se vor pregăti la Debrecen, pentru ca în următoarea săptămână să continue la Budapesta. În toată acestea perioadă, vor disputa şi mai multe jocuri de pregătire cu formaţii din prima ligă maghiară, precum şi cu alte echipe aflate la pregătire în aceeaşi locaţie.

Probleme financiare

Clubul renunţă la echipa a doua la secţiile de baschet şi fotbal. Totodată, s-a renunţat la echipa de popice fete, dar şi la aeromodelism. Cauza este lipsa banilor, iar decizia va intra în vigoare de la începutul lunii iunie.
    Trimite prin e-mail