vineri, 1 iunie 2012

Publicat la 6/01/2012 08:39:00 a.m. de Redacţie

Unde mergem? (1-7 iunie)

Maraton Medieval Mediaş

Asociatia Sportivă Ciclomed Mediaş, împreună cu Primăria Mediaş, organizează sâmbătă, 2 iunie, cea de-a 8-a ediţie a concursului „Maraton Medieval Mediaş“, la care şi-au anunţat prezenţa câteva sute de sportivi şi sportive. Linia de start este amenajată la CASA HONTERUS, Str. Johannes Honterus Nr. 11, Mediaş. Startul este programat la ora 10,30. În programul manifestării este inclusă, între orele 10 şi 16, o expoziţie de biciclete şi articole de ciclism. Festivitatea de premiere la toate categoriile are loc la orele 18.

Festivalul de Dansuri „Vándorcsizma”

Sâmbătă, 2 iunie, suntem invitaţi la cea de-a X-a ediţie a Festivalului de Dansuri „Vándorcsizma”. Participă 9 ansambluri din judeţele Mureş, Covasna şi Sibiu, precum şi o formaţie din Sopron (Ungaria) - oraş înfrăţit cu Medişul. Program:
Ora 12 - prezentarea formaţiilor de dansuri, pe traseul Casa Milenium – Piaţa Corneliu Coposu
Ora 13 - deschiderea oficială a Festivalului
Ora 15, Parcul Greweln: Spectacol de dansuri populare maghiare.
În cadrul festivalului va fi organizat şi tradiţionalul concurs de gulyas.

Concert Tudor Gheorghe

Tudor Gheorghe are programat concert, astăzi, 1 iunie, la Sala Traube. Maestrul va prezenta spectacolul “Vremea Nemâniei” pe versurile regretatului poet Grigore Vieru și va fi acompaniat de Orchestra Arkadia din Chișinău condusă de dirijorul și orchestratorul Marius Hristescu. Prețul unui bilet este de 65 de lei. Concertul va avea loc doar dacă sunt vândute un număr de minim 400 de bilete.

Sâmbătă incendiară, la Grădina de Vară

Consiliul Local al Tinerilor Mediaş organizează sâmbătă, 2 iunie, de la orele 21, o „petrecere în 3 petreceri”, la Grădina de Vară Traube din Mediaş, cu ocazia împlinirii a 3 ani de la înfiinţare. Va fi „Hawaii Party“, o Paradă Muzicală, iar apoi „Pool Party“. Primele 50 de persoane vor intra gratuit. Preţul biletului de intrare este 5 lei.

Fluturi în expoziţie

Muzeul Municipal Mediaş vă invită să vizitaţi expoziţia din cadrul Secţiei de Ştiinţe ale Naturii: „Fluturi din România şi Fluturi exotici“.

Grafică şi pictură

Iubitorii de artă plastică sunt invitaţi la Muzeul Municipal Mediaş, la expoziţia personală de grafică şi pictură semnată de Racz – Sochircă Karol, medieşean absolvent al Universităţii de Arte şi Design Cluj-Napoca. Expoziţia este deschisă până la jumătatea lunii iunie.
    Trimite prin e-mail