joi, 28 iunie 2012

Publicat la 6/28/2012 04:25:00 p.m. de Anonim

Atenţie, şoferi! La trecerile de cale ferată vă aşteaptă poliţia



Patru conducători auto au fost sancţionaţi contravenţional pentru nerespectarea normelor rutiere privind trecerea la nivel cu calea ferată. Doi dintre ei se aflau sub influenţa băuturilor alcoolice.

În cursul acestei zile, poliţiştii rutieri au desfăşurat activităţi preventive privind respectarea de către participanţii la trafic a regulilor privind circulaţia la nivel cu calea ferată. Acţiunile s-au desfăşurat în municipiile Sibiu şi Mediaş, precum şi în halta Veştem, la nivel cu trecerile de cale ferată.
În cadrul acţiunii, patru conducători auto au fost identificaţi în trafic în timp ce traversau calea ferată neregulamentar, sistemul optic şi acustic la nivel cu calea ferată fiind în funcţiune. Doi dintre aceştia se aflau şi sub influenţa băuturilor alcoolice (0,16 mg/l alcool pur în aerul expirat, respectiv 0,34 mg/l alcool pur în aerul expirat). Aceştia au fost sancţionaţi contravenţional cu amendă, iar ca măsură complementară s-a dispus suspendarea dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru 90 de zile.
Acţiunile poliţiştilor rutieri vor continua atât în această după-amiază, cât şi în cursul zilei de mâine. (A. L.)
    Trimite prin e-mail