joi, 28 iunie 2012

Publicat la 6/28/2012 12:30:00 p.m. de Anonim

A lovit un pieton şi a părăsit locul accidentului


Poliţiştii cercetează un sibian din localitatea Rod, care a accidentat un bătrân din Mihăileni şi a fugit de la locul faptei.

Marţi, la orele prânzului, pe str. Principală din localitatea Mihăileni un pieton (A. Ioan, în vârstă de 62 de ani, domiciliat în localitatea Mihăileni), a fost accidentat de un autoturism în timp ce traversa strada prin loc nepermis şi fără să se asigure. Imediat după producerea accidentului, conducătorul auto a părăsit locul evenimentului rutier fără încuviinţarea organelor de poliţie, spun anchetatorii.
În urma verificărilor efectuate de poliţiştii rutieri ieri după-amiază, a fost identificat B. Ioan, în vârstă de 36 de ani, domiciliat în localitatea Rod, conducătorul auto implicat în accidentul rutier. "B. Ioan este cercetat penal de poliţişti sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie", arată inspectorul Luciana Balteş, purtătoarea de cuvânt a IPJ Sibiu. (A. L.)
    Trimite prin e-mail