joi, 12 aprilie 2012

Publicat la 4/12/2012 10:18:00 a.m. de Redacţie

Un cioban din Mediaş este cercetat pentru distrugere din culpă


Un bărbat domiciliat în municipiul Mediaş este cercetat penal de poliţiştii din Agnita, după ce focul pe care l-a pus pentru a arde o zonă de vegetaţie uscată s-a extins la două parcele de pepinieră de stejar.

Incendiul s-a produs pe raza localităţii Ghijasa de Sus, comuna Alţâna, unde medieşeanul era angajat ca cioban. "Incendiul a fost sesizat ieri, în jurul orelor 14.45, iar în urma investigaţiilor efectuate de echipa operativă a Poliţiei oraşului Agnita şi Secţiei nr. 3 Poliţie Rurală Agnita a fost identificat C. Ştefan (35 de ani, domiciliat în municipiul Mediaş), autor al acestui incendiu. Bărbatul este cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere din culpă, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 219 Cod Penal", menţionează inspectorul principal Luciana Balteş, purtătoarea de cuvânt a IPJ Sibiu.
În urma incendiului au fost distruse aproximativ 4 hectare de pepinieră, respectiv 20.000 de puieţi, a căror valoare urmează să fie stabilită de Ocolul Silvic Agnita. Cercetările în acest caz continuă. (A. L.)
    Trimite prin e-mail