marți, 10 aprilie 2012

Publicat la 4/10/2012 03:34:00 p.m. de Redacţie

Gheorghe Roman, afară din PDL cu acte-n regulă

Deputatul medieşean Gheorghe Roman nu mai face parte din organizaţia municipală a Partidului Democrat Liberal.

Decizia radicală, dar previzibilă vine ca urmare a anunţului pe care Roman l-a făcut duminică: el a ales să candideze, la scrutinul din vară, pentru funcţia de primar al Mediaşului, deşi la nivel naţional conducerea formaţiunii a stabilit că primarii democrat liberali aflaţi deja în funcţie vor fi susţinuţi pentru un nou mandat.
Gheorghe Roman cocheta de multă vreme cu ideea unei candidaturi, însă până de curând a declarat că se va înscrie în cursa electorală numai dacă va primi semnale certe că medieşenii îl doresc în fruntea oraşului. În acest context, în mediul politic local s-au vehiculat diverse zvonuri în ultimele săptămâni, inclusiv ideea că Roman va fi candidatul Uniunii Social-Liberale. Atât liderul local al PSD, senatorul Viorel Arcaş, cât şi preşedintele organizaţiei judeţene, deputatul Ioan Cindrea, au negat presupusa mişcare.
Teodor Neamţu, primarul în exerciţiu, şi-a anunţat şi el deja candidatura la Primărie. Fostul său coleg de partid, devenit oficial adversar politic, îşi va încerca norocul ca independent. (M. C.)
    Trimite prin e-mail