miercuri, 25 aprilie 2012

Publicat la 4/25/2012 07:25:00 p.m. de Anonim

Trei copşeni sunt cercetaţi pentru furt calificat. Au sustras două coloane de telefonie CFR

Trei bărbaţi au fost reţinuţi de poliţiştii din cadrul Biroul Judeţean de Politie Transporturi Sibiu, fiind suspecţii furtului a două coloane de telefonie CFR.

În cursul nopţii de 23/24.04.2012, în urma unei acţiuni desfăşurate de poliţiştii Postului de Poliţie Transporturi Feroviare Copşa Mică şi Biroului Judeţean de Poliţie Transporturi Sibiu, au fost identificaţi şi reţinuţi trei bărbaţi, respectiv: C. Nicolae, 21 de ani, domiciliat în localitatea Copşa Mică; C. Nicolae, în vârstă de 34 de ani, domiciliat în localitatea Copşa Mică şi . Adam, în vârstă de 41 de ani, domiciliat în localitatea Copşa Mică.
Cei trei bărbaţi transportau într-o căruţă două piese metalice din fontă, în greutate totală de aproximativ 160 kg, cu intenţia de a le valorifica la o societate comercială specializată în colectarea şi valorificarea materialelor reciclabile, societate situată în oraşul Copşa Mică. În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit faptul că cele două piese metalice sunt componentele a două coloane de telefonie CFR, aparţinând de zona de Telecomunicaţii CFR Alba Iulia, acestea fiind sustrase de persoanele mai sus meţionate în cursul zilei de 23 aprilie.
Prejudiciul cauzat, în valoare de aproximativ 1.800 de lei, a fost recuperat, cele două coloane telefonice fiind restituite unităţii pagubite. Cei trei suspecţi sunt cercetaţi în stare de libertate sub aspectul comiterii infracţiunilor de furt calificat, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 208, art.209, alin. 3, lit.h. din Codul penal şi de art. 6 alin. 1 din Legea nr. 289/2005, republicată, cercetările fiind efectuate sub supravegherea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Mediaş.(A. L.)
    Trimite prin e-mail