miercuri, 25 aprilie 2012

Publicat la 4/25/2012 02:32:00 p.m. de Redacţie

Mascaţii au dat iama între prostituatele şi "peştii" de la Mediaş | VIDEO

Poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale au destructurat o grupare infracţională ce acţiona în zona de nord a judeţului, cu preocupări în sfera prostituţiei şi proxenetismului. Patru persoane au fost reţinute.

Autor: Aurelian LUNGU
 
În cursul zilei de ieri, poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale Sibiu au desfăşurat o amplă acţiune la nivelul judeţului Sibiu în vederea combaterii faptelor de prostituţie şi proxenetism, informează IPJ Sibiu. "Acţiunile s-au desfăşurat în municipiile Sibiu şi Mediaş, precum şi în localităţile Copşa Mică, Cisnădie şi Tălmaciu, fiind efectuate descinderi la adresele unor persoane suspecte de săvârşirea infracţiunilor de proxenetism, precum şi în locurile care polarizează elemente prostituate", arată inspectorul principal Luciana Balteş, purtătoarea de cuvânt a IPJ Sibiu.

Reţinuţi 24 de ore

În urma acestor acţiuni s-a reuşit destructurarea unei grupări infracţionale ce acţiona pe raza municipiului Mediaş şi se ocupa de prostituţie şi proxenetism. În urma acestor acţiuni au fost constatate 14 infracţiuni de prostituţie şi patru infracţiuni de proxenetism. Persoanele cercetate pentru proxenetism, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 329 din Cod penal, au fost reţinute pentru o perioadă de 24 de ore în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Sibiu, urmând a fi prezentate instanţei cu propunere de arestare preventivă.
Sunt cercetate pentru proxenetism următoarele persoane:
1. S. Elena, în vârstă de 57 de ani, domiciliată în municipiul Mediaş
2. N. Aurelia – Nina, în vârstă de 30 de ani, domiciliată în municipiul Mediaş
3. C. Dori – Bianca, în vârstă de 33 de ani, domiciliată în municipiul Mediaş
4. C. Gavril, în vârstă de 29 de ani, domiciliat în municipiul Mediaş

Cercetările continuă

În sarcina acestora, poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale Sibiu au reţinut faptul că în perioada 2011 – martie 2012, au îndemnat şi înlesnit derularea de activităţi de prostituţie pentru mai multe tinere, dintre care unele minore, de pe raza municipiului Mediaş şi a localităţilor învecinate. Cercetările în acest dosar sunt continuate de către Serviciul de Investigaţii Criminale Sibiu în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale a învinuiţilor şi extinderea cercetărilor cu privire la alte persoane suspecte de comiterea acestui gen de infracţiune.

 
    Trimite prin e-mail