luni, 17 octombrie 2011

Publicat la 10/17/2011 02:16:00 p.m. de Redacţie

În căutarea unei slujbe

Agenţia Judeţeană de Ocupare a Forţei de Muncă organizează periodic burse ale locurilor de muncă, al căror scop este reducerea numărului de şomeri. 
În ce măsură sunt utile acestea medieşenilor fără un loc de muncă, dacă participă aceştia, aflaţi din raidul-anchetă realizat de reporterul Monitorului de Mediaş.

A.S., absolvent
„În primul rând aş vrea să urmez un curs de vânzător, iar pe urmă să îmi găsesc un loc de muncă. Bursele cred că sunt de folos, pentru că avem posibilitatea să aflăm mai uşor de oferte sunt disponibile”.

I.T., absolvent
„Am fost la o singură bursă, cred că mă ajută. Am o şansă în plus. Am şi depus mai multe cereri la diferite societăţi comerciale, iar acum aştept să mă sune”.

R.T., absolvent
„Eu mi-am terminat studiile de un an şi jumătate, dar mi-am cam pierdut orice speranţă, pentru că nu am găsit nimic. Am fost la mai multe burse, aşa că intenţionez să plec din ţară”.

S.D., şomer
„Oricine vine la o bursă a locurilor de muncă o face cu speranţa că îşi va găsi o slujbă. Bursele sunt utile dacă oamenii îşi găsesc un loc de muncă, sper să mi se întâmple şi mie acest lucru”.
    Trimite prin e-mail