sâmbătă, 22 octombrie 2011

Publicat la 10/22/2011 02:30:00 p.m. de Redacţie

Ambient organizează “Tombola Meşterului”, pentru a treia oară

Meşterii medieşeni pot câştiga o autoutilitară comercială Dacia Logan Van sau unul dintre miile de premii puse la bătaie, dacă fac cumpărături de la Ambient în perioada 1 octombrie – 10 decembrie 2011.

Autor: Mihai POPOVICI
Ambient găzduieşte în toate centrele comerciale, începând cu 1 octombrie, cea de-a treia ediţie a “Tombolei Meşterului”. Ca şi în ediţiile precedente, campania se adresează tuturor meşterilor înscrişi în programul Ambient “Meşterul Casei Tale”, care fac cumpărături de la Ambient în perioada 1 octombrie – 10 decembrie 2011. “Continuăm şi în această ediţie a campaniei să recomandăm clienţilor cei mai pricepuţi meşteri şi cele mai bune produse de la furnizorii noştri. Ne dorim să construim împreună cu partenerii noştri şi cu meşterii înscrişi în program cât mai multe proiecte de calitate“, spune Vlad Andone, Coordonator Proiect Meşteri.
Premii substanţiale
Marele premiu al “Tombolei Meşterului Ambient” este o autoutilitară comercială Dacia Logan Van, însă Ambient mai oferă meşterilor şi alte premii importante pentru munca lor zilnică, precum 200 de telefoane mobile şi convorbiri gratuite, 2.000 de echipamente de lucru (salopete, tricouri, scule) şi câte 5 premii a câte ½ porc pentru masa de Crăciun pentru cei mai harnici meşteri din fiecare centru comercial Ambient.
În ediţiile anterioare, meşterii care au câştigat câte o autoutilitară Dacia Logan Van au fost Adrian Constantin Barbu din Vâlcea (ediţia de Crăciun 2010) şi Mirel Süto, din Bistrita (ediţia de Paşti 2011). 
Împreună cu partenerii
Programul “Meşterul casei tale” este organizat de Ambient, în colaborare cu 14 parteneri şi furnizori - cele mai importante nume din piaţa românească a materialelor de construcţii, finisaje şi instalaţii: Wienerberger, Tassullo, Mapei, Egger, Atlas, Kalebodur, Kolo, Holcim, Bravo International, Macon, Kronospan, Unior, Ferroli, Tondach.
Regulamentul campaniei, clasamentele provizorii şi lista câştigătorilor vor fi afişate în Centrele Comerciale Ambient şi pe www.ambient.ro, secţiunea “Meşterul Casei Tale”.
Despre Ambient
Ambient este o companie al cărei capital este integral românesc şi a cărei principală activitate este comercializarea materialelor de construcţii, finisaje şi amenajări interioare. Înfiinţat în 1993, Ambient a inaugurat primul DIY din România, în aprilie 2002, la Sibiu. Ambient acoperă întreg centrul ţării cu o reţea de 12 centre comerciale şi 2 depozite logistice.
Partener implicat
Pentru familiile care construiesc şi renovează, ca şi pentru companiile de construcţii, Ambient este partenerul care se implică direct în soluţionarea dificultăţilor specifice proiectelor acestora. Mai multe detalii despre Ambient sunt disponibile la adresa www.ambient.ro.
    Trimite prin e-mail