vineri, 21 octombrie 2011

Publicat la 10/21/2011 12:33:00 p.m. de Redacţie

Gazul a obosit

Elevii lui Cristian Pustai au nevoie de un succes împotriva studenţilor. Lucru din ce în ce mai greu de obţinut.

Autor: Alex PÎNTEA

Gaz Metan întâlneşte, astăzi, pe teren propriu, Sportul Studenţesc, formaţie care a remizat etapa trecută cu FMC Târgu-Mureş. Partida se anunţă a fi una dificilă pentru formaţia lui Cristian Pustai, care vine după înfrângeri consecutive în campionat, în compania Universităţii Cluj şi a Pandurilor Târgu-Jiu. „Întâlnim o echipă incomodă, în suferinţă de puncte. Va fi un meci foarte greu. Cred că echipa este pe un drum bun cu toate că am pierdut la Târgu-Jiu, acolo unde, cu puţin noroc, puteam obţine cel puţin un punct”, anticipează antrenorul Cristian Pustai.

Paul Pîrvulescu a suferit o comoţie
cerebrală, în partida cu Pandurii
Probleme în lot

Gaziştii se confruntă cu lipsuri serioase de efectiv înaintea partidei cu Sportul. Astfel, se pare că Pustai nu va putea conta pe serviciile a trei jucători, toţi accidentaţi în partida de la începutul acestei săptămâni cu Pandurii. „Paul Pîrvulescu, Zarko Markovici şi Ovidiu Hoban sunt accidentaţi în urma jocului de luni. De asemenea, Jasmin Trtovac trebuie să se opereze, însă sper că va reuşi să tragă de el şi să evolueze cu dureri”, mărturiseşte tehnicianul.

Acuzaţii respinse

Este falsă ideea că cei din conducerea clubului Gaz Metan nu s-au interesat de Paul Pîrvulescu după accidentarea suferită în prima repriză a partidei cu Pandurii Târgu-Jiu, afirmă oficialii gazişti. Într-un comunicat de presă remis miercuri, conducerea clubului Gaz Metan a explicat că este o minciună ceea ce s-a afirmat de către preşedintele Pandurilor. „Regretăm afirmaţiile legate de aşa zisa lipsă de preocupare faţă de soarta jucătorului în timpul şederii acestuia la spital. În toată perioada în care Paul Pîrvulescu a fost internat în spital, am fost ţinuţi la curent de către directorul general adjunct al Clubului Gaz Metan, Iosif Biro. Acesta s-a aflat permanent la faţa locului şi a rămas cu jucătorul până a doua zi”, se arată în documentul semnat de preşedintele Corin Cindrea. Reamintim că, în partida cu Pandurii, Pîrvulescu a suferit o comoţie cerebrală. De altfel, conducerea clubului se confruntă cu o problemă de imagine, după ce mai multe voci au început să ceară vehement demisia directorului general Ioan Horoba, învinuit de rezultatele proaste ale „Lupilor negri”.

Pleacă Pîrvulescu?

Mijlocaşul-minune a dezvăluit că speră să se transfere cât mai repede, de preferinţă la Dinamo Bucureşti, pentru că Mediaşul „e plictisitor”. „După cinci ani la Gaz Metan, cred că a venit clipa să schimb şi eu aerul”, spune Pîrvulescu.
    Trimite prin e-mail