joi, 8 septembrie 2011

Publicat la 9/08/2011 12:00:00 p.m. de Redacţie

Voluntari la festivalul de film

Pentru buna desfăşurare a festivalului lucrează şi zeci de voluntari. Ce i-a determinat pe aceştia să se alăture maratonului de film aflaţi din raidul-anchetă realizat de reporterul Monitorului.

La Mediaş este în plină desfăşurare cel mai important eveniment cultural din ultimii ani. Regizori, actori, oameni de film din şapte ţări europene şi Israel şi-au dat întâlnire în oraşul de pe Târnava Mare. 

G. C., voluntar: „Am împărţit pliante, am împărţit afişe, mi s-a părut ceva deosebit. Nu s-a mai întâmplat ca Mediaşul să găzduiască un eveniment de o asemenea anvergură, şi am vrut să particip şi eu cât mai activ”.

P. P., voluntar: „Îmi plac filmele şi am vrut să fiu mai aproape de regizori, de actori, să văd cum se face un film, să îi ajut, să învăţ şi eu”. 

I. K., voluntar: „Ne vom ocupa de traduceri, vom avea grijă ca toţi cei care vor participa să fie informaţi, şi să ştie tot ce este de ştiut. Îmi place să mă implic, de asta am ales să fiu voluntar”. 

A. T., voluntar: „Festivalul de film este o provocare pentru toţi voluntarii, deoarece este un eveniment de talie internaţională organizat în premieră la Mediaş. Vreau să iau contact îndeaproape cu lumea filmului şi să observ ce se întâmplă în culise”. 

    Trimite prin e-mail