miercuri, 24 august 2011

Publicat la 8/24/2011 08:59:00 a.m. de Redacţie

Zeci de locuri de muncă în nordul judeţului | DOCUMENT


Oferta este mai bogată, în această perioadă, pentru persoanele fără studii superioare.

O societate comercială angajează un inginer de cercetare în agricultură, pe perioadă nedeterminată, pentru a lucra în satul Boarta. Se solicită permis de conducere categoria B. Aceeaşi firmă are nevoie de o secretară cu liceu de specialitate. Şi pentru acest post se întocmeşte contract pe perioadă nedeterminată, însă este solicitat permisul de conducere.
Şomerii cu studii medii sau şcoală generală au posibilităţi mult mai mari să-şi găsească acum ceva de lucru. Un local din Moşna doreşte să angajeze doi barmani, o societate care se ocupă de confecţii metalice angajează femeie de serviciu în Mediaş, tot la Mediaş se caută zece confecţioneri articole din piele şi înlocuitori şi doi motorişti la motoagregate şi maşini în silvicultură. Peste 40 de locuri de muncă în domeniul confecţiilor şi pielăriei sunt disponibile şi în oraşul Agnita, din care unul se adresează persoanelor cu handicap. Totodată, Primăria comunei Laslea doreşte să încadreze opt muncitori, iar la Alţâna, administraţia locală angajează un asistent social şi 18 muncitori pentru întreţinerea drumurilor. Nu se solicită decât şcoala generală.
Mai multe anunţuri de angajare puteţi găsi în ediţia tipărită a Monitorului de Mediaş, unde publicarea acestui tip de anunţuri este gratuită în perioada crizei.
    Trimite prin e-mail