vineri, 15 iulie 2011

Publicat la 7/15/2011 10:32:00 p.m. de Redacţie

Radio Ring are buletin!

Cea de-a paisprezecea aniversare a postului Radio Ring a fost sărbătorită cu tort, şampanie şi multă distracţie. Ascultătorii săi au avut parte de numeroase surprize, premii şi muzică bună. 
Autor: Alex PÎNTEA


Redactorii au „devorat” un tort delicios,
personalizat cu sigla Radio Ring
Aniversarea a început de la prima oră a dimineţii şi a continuat pe tot parcursul zilei, cu muzică de calitate, o mulţime de felicitări, concursuri şi alte evenimente speciale. Pentru directorul de programe al Radio Ring, a fost un prilej de a face bilanţul celor 14 ani de activitate neîntreruptă. Mircea Hodârnău e mândru că, în toată această perioadă, radioul a fost alături de ascultătorii săi la bine şi la greu. „12 iulie 1997 a fost prima zi de emisie. Au fost 14 ani în care în fiecare zi am fost alături de medieşeni, cu bune şi rele, cum a fost de fapt şi urbea noastră. Noi am încercat întotdeauna să fim primii care le aduc ştirile pozitive, negative, indiferent cum sunt ele, să ne facem treaba bine”, a spus Hodârnău. Atuul postului rămâne conţinutul informativ local, însă Radio Ring le oferă ascultătorilor săi şi programele Radio France International Romania, de luni până vineri, la orele 7.00, 8.00, 13.00 şi 18.00.

La mai mare!

Corina Ştefănescu
Corina Ştefănescu nu este de foarte multă vreme în familia Radio Ring, însă, cu toate acestea, îşi doreşte ca postul să ajungă să aniverseze cât mai mulţi ani. „Pentru mine înseamnă un an şi jumătate de muncă în echipa Radio Ring, pentru radio înseamnă buletinul. Acum avem 14 ani, asta înseamnă că avem identitate, lumea deja ne ştie, şi bineînţeles că îmi doresc să fie la mai mare. Am sărbătorit cu multă muzică bună, multă distracţie şi sperăm să ajungem la majorat, la 25 ani şi la mai mult, cât mai mult”, a mărturisit Corina. Xeno - sau Marin Xenopol, pentru cei care nu îl cunosc - spune că aniversarea a fost un prilej de a se bucura alături de ascultătorii postului şi evident de a face puţină atmosferă: „Aniversarea e ca la 14 ani... buletin, intrăm în legalitate. Ne-am bucurat împreună, ne-am bucurat împreună cu ascultătorii”.

Petrecere în familie

Claudiu T.
Pentru Claudiu T., omul care spune „Bună dimineaţa” la Radio Ring, aniversarea celor 14 ani înseamnă un prilej de a petrece alături de colectivul postului, dar şi de ascultători. „Aniversarea înseamnă încă nişte anişori trecuţi, anişori de experienţă, de petrecere într-o familie, şi evident, alături de ascultători, asta e cel mai important. Am sărbătorit cu spor şi poftă”, a explicat Claudiu. Prilej de distracţie a fost şi pentru Cristiana Dumbrăvean, care lucrează de mai bine de patru ani în colectivul Radio Ring. „Noi ne-am distrat bine şi sper că i-am distrat şi pe cei care ne-au ascultat. A fost o sărbătoare frumoasă. Eu sunt de o bună bucată de timp aici şi în fiecare an e distracţie. Pentru mine înseamnă cam tot ce se întâmplă în decursul unui an”, susţine ea.

Juniorul din echipă 

Andor Puşcaş
Pentru Andor Puşcaş, cel mai nou venit în echipa redacţională a Radio Ring, aniversarea a fost un vis împlinit. După ce a crescut cu Radio Ring, acum a ajuns să sărbătorească în mijlocul colectivului. „M-am născut în Mediaş, am crescut cu ei ascultându-i, e foarte frumos. Muzică bună, căldură, concursuri pe măsură, ascultători foarte mulţi, asta a fost aniversarea. Pot să spun că e un vis devenit realitate, de atâta timp mi-am dorit să ajung unde sunt acum şi sunt foarte fericit”, a dezvăluit Andor, vizibil emoţionat.

Mereu în competiţie

Mircea Hodârnău
Pentru realizatorii programelor, mai mult decât un loc de muncă, Radio Ring înseamnă o pasiune care le aduce satisfacţie deplină. Denumirea de „ring” desemnează locul unei întreceri, unde cel mai bun trebuie să câştige. Misiunea postului a fost încă de la început aceea de a promova, de a informa mai bine şi mai eficient populaţia şi de a ajuta comunitatea economică locală şi naţională în creşterea gradului de stabilitate economică şi în înţelegerea activă a conceptului de multiculturalitate şi interetnicitate. 
Recepţie
90,2FM este frecvenţa pe care poate fi ascultat Radio Ring
    Trimite prin e-mail