vineri, 15 iulie 2011

Publicat la 7/15/2011 10:39:00 a.m. de Redacţie

KuPS şi fanii săi jubilează pe Facebook pentru victoria cu Gaz Metan Mediaş

KuPS a lansat deja un
wallpaper cu Venalainen
Monitorul de Mediaş vă prezintă în exclusivitate reacţiile celor de la KuPS şi ale suporterilor săi, lansate în ultimele ore pe internet, în condiţiile în care nicio echipă de televiziune nu a transmis partida de ieri.
"Românii au început în pas alert şi au pus multă presiune pe echipa noastră în primele 45 de minute, dar apoi s-au domolit. Joi (pe 21 iulie este programat returul de la Mediaş - n. red.) ne aşteaptă încă 90 de minute cu sufletul la gură, apoi ne putem considera calificaţi în turul trei", au postat pe pagina oficială de Facebook reprezentanţii clubului KuPS Kuopio, care ieri au învins cu 1-0 formaţia antrenată de Cristi Pustai.
Informaţii despre rezultatul meciului au fost publicate şi pe site-ul lor, www.kups.fi, însă cele mai multe reacţii din partea fanilor au venit pe Facebook. "Fiica mea de 7 anişori a fost nebună de bucurie aseară. Ne-am bucurat mult împreună", a scris Miia Huttunen. Un alt fan, Teemu Räsänen, le-a transmis fotbaliştilor finlandezi: "Mulţumesc întregii echipe şi suporterilor pentru o seară de neuitat", în vreme ce Pasi Kymäläinen a conchis, referindu-se la golul semnat de Venalainen (min. 16): "Există un singur rege". În total, peste 80 de suporteri au dat "like" la anunţul victoriei.
Finlandezii i-au dedicat lui Venalainen şi un wallpaper pentru calculator, în care acesta este prezentat într-o ipostază războinică, şutând cu sete. (A. L.)
    Trimite prin e-mail