vineri, 15 iulie 2011

Publicat la 7/15/2011 08:57:00 a.m. de Redacţie

Cele mai atractive destinaţii de vacanţă

După mărimea buzunarului, fiecare e dornic de câteva zile de relaxare, iar verdictul agenţiilor de turism e clar: medieşenii au chef de vacanţă, dar nu pe litoralul românesc, ci în Turcia sau măcar la bulgari, acolo unde au parte de servicii mai bune şi preţuri mai mici.

Autor: Milu OLTEAN
La doi paşi de litoralul autohton, Albena a devenit
foarte căutată în ultimii 3-4 ani
Vacanţă, concediu, zile libere de tihnă. Visăm la ele tot anul şi ne facem planuri peste planuri pentru măcar o săptămână-două care să ne aducă un tonus pozitiv. Iar clipele de relaxare merită orice efort, dincolo de buletine de ştiri, rata şomajului sau creşterea firavă a economiei. Criza pare a le fi schimbat optica medieşenilor asupra vacanţei de vară, astfel încât mulţi dintre aceştia şi-au cumpănit bine opţiunile şi mai ales, s-au gândit încă din primele luni ale anului la destinaţii şi au beneficiat de reduceri însemnate. 

Antalya şi Nisipurile de Aur, în top

Cu toată expunerea şi mediatizarea, litoralul românesc pare să fi pierdut definitiv în acest an lupta cu vecinii bulgari în privinţa interesului medieşenilor dornici de vacanţă. Unul din efectele ultimilor ani, afectaţi de criza economică, este şi cumpănirea atentă a banilor, fapt care i-a determinat pe mulţi medieşeni să-şi planifice din timp vacanţele, reuşind în acest fel să beneficieze de reduceri semnificative.

Citiţi declaraţiile reprezentanţilor agenţiilor de turism din Mediaş şi aflaţi
care sunt cele mai interesante oferte pentru vacanţele estivale, în ediţia tipărită a ziarului.
    Trimite prin e-mail