vineri, 15 iulie 2011

Publicat la 7/15/2011 08:50:00 a.m. de Redacţie

Bloc inaugurat cu mitropolitul

Municipiul Mediaş are, de câteva zile, încă un bloc de locuinţe modern, la inaugurarea căruia a participat chiar Mitropolitul Ardealului. ÎPS Laurenţiu Streza a oficiat o slujbă de sfinţire.

Autor: Alex PÎNTEA

New Style Residence are 52 de apartamente
Proiectul imobiliar New Style Residence a ajuns la final. Blocul de locuinţe situat pe Şoseaua Sibiului nr. 38 dispune de 41 de apartamente cu câte două camere şi 11 apartamente cu trei camere. Imobilul este structurat pe cinci nivele. „Proiectul New Style Residence se adresează tuturor celor ce îşi doresc un stil de viaţă simplu, modern şi confortabil. Avem 52 apartamente, dintre care 20 şi-au găsit deja un proprietar. Pereţii exteriori ai locuinţelor sunt izolaţi termic, iar acestea sunt independente energetic, având contoare separate pentru apă, electricitate şi gaz metan”, a explicat Mihai Crăciun, dezvoltatorul acestui proiect. Primii locatari au primit cheile locuinţelor, iar invitaţii prezenţi au avut ocazia să vadă ideile dezvoltatorului puse în practică.

Nevoie de locuinţe

Prezent la inaugurarea oficială a clădirii, primarul Mediaşului a declarat că proiectul este unul binevenit, în condiţiile în care pe piaţa imobiliară a municipiului este nevoie de locuinţe. Teodor Neamţu a promis că familiile care se vor muta aici vor beneficia în viitorul apropiat şi de o creşă pentru acest cartier. „A fost un sprijin moral pe care l-am dat, în sensul că am spus: faceţi blocul, pentru că Mediaşul are nevoie de locuinţe. Eu nu pot decât să îl felicit pe Mihai Crăciun şi toţi cei care au participat la acest proiect. Pot să vă spun că vom face în curând o creşă şi în cartierul Vitrometan”, a spus Neamţu.

Citiţi articolul integral în ediţia tipărită a ziarului.
    Trimite prin e-mail