joi, 17 ianuarie 2019

Publicat la 1/17/2019 11:39:00 a.m. de Redacţie

Tragedia care a șocat Mediașul și România



Un tânăr de 25 ani a fost ucis în plină stradă, la Mediaș, după ce a fost înjunghiat de mai multe ori cu un cuțit, în urma unui scandal.

Crima a avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică, iar autorul este un bărbat de 30 ani, eliberat anul trecut din închisoare în baza recursului compensatoriu. Victima a fost implicată într-un conflict între două grupuri de tineri, care a avut loc într-un club de pe strada Stadionului. Ulterior, aceștia au ieșit din local, iar scandalul a continuat pe stradă. La un moment dat, tânărul apare în imaginile surprinse de camerele de supraveghere alergând, apoi s-a împiedicat și a căzut, iar agresorul, un bărbat din Alba care locuia fără forme legale în Mediaș, l-a înjunghiat de mai multe ori în picior, în zona arterei femurale, astfel că acesta a pierdut foarte mult sânge. Bărbatul a fost transportat la Spitalul Municipal Mediaș, unde a intrat în stop cardio-respirator. Medicii au încercat să îl salveze, însă fără succes, astfel că a fost declarat decesul.
Agresorul a fugit de la locul faptei și a fost prins duminică după-amiază, în zona localității Blaj. Acesta are 30 ani și a mai fost condamnat pentru tentativă de omor, iar în luna mai anul trecut a fost eliberat în baza recursului compensatoriu, cu doi ani înainte de termen. Luni seară, presupusul criminal și cei doi complici ai acestuia au fost arestați preventiv pentru 30 de zile, dar au depus contestații la decizia Tribunalului Sibiu. Toți trei sunt recidiviști. (A.P.)

    Trimite prin e-mail