joi, 4 octombrie 2018

Publicat la 10/04/2018 08:49:00 p.m. de Anonim

Șantier la Pneumologie



Săptămâna aceasta au demarat lucrările de reabilitare și modernizare a clădirii în care funcționează Secția de Pneumologie a Spitalului Municipal Mediaș.

Proiectul, finanțat integral de la bugetul local, cuprinde și mansardarea clădirii. Concret, se vor face lucrări de extindere, mărirea saloanelor care vor avea statut de rezervă, amenajarea unor cabinete noi, dar și lucrări de refacere a tuturor instalațiilor.
„Investițiile în Spitalul Municipal Mediaș, în Policlinica municipală, au reprezentat o prioritate pentru mine încă de la preluarea mandatului. În acest moment se derulează lucrări foarte importante la Secția de Pneumologie, acolo unde administrația locală a alocat aproximativ 1,6 milioane de lei. Din discuțiile pe care le-am avut cu managerul spitalului, am ajuns împreună la concluzia că ar fi potrivit ca lucrările să se finalizeze undeva la sfârșitul lunii august a anului viitor“, a explicat primarul Gheorghe Roman.


Clădirea în care funcționează Pneumologia este foarte veche și nu s-a mai intervenit acolo de mai multe decenii, astfel că lucrările aflate în derulare erau mai mult decât necesare. (A.P.)
    Trimite prin e-mail