miercuri, 21 februarie 2018

Publicat la 2/21/2018 07:18:00 p.m. de Anonim

Încă o înfrângere



CSM Mediaș a pierdut al cincilea joc consecutiv în campionat, pe fondul problemelor medicale din lot. Antrenorul Dan Popa recunoaște că se aștepta la această înfrângere, dar speră că, până la urmă, va veni și victoria. „Ne dorim să avem o atitudine mai agresivă“, spune acesta.


Alex PÎNTEA

Formația pregătită de Mihai Popa și Dan Popa a fost învinsă în partida disputată duminica trecută, în Sala Sporturilor, de CN Aurel Vlaicu, cu scorul de 77-63. În urma acestui rezultat, medieșenii au rămas fără victorie în faza semifinală a campionatului și după etapa cu numărul 5. În etapa următoare, CSM Mediaș va juca tot pe teren propriu, cu CSO Voluntari.

Repriză disputată

Primul sfert al partidei dintre CSM Mediaș și CN Aurel Vlaicu, disputat la sfârșitul săptămânii trecute în Sala Sporturilor din cartierul Vitrometan, a fost unul echilibrat. Formația vizitatoare a avut un avantaj de trei puncte după primele zece minute de joc. Au urmat zece minute în care cele două formații au mers cap la cap, cu un ușor plus tot pentru oaspeți. În aceste condiții, la pauza mare tot formația bucureșteană a condus pe tabela de marcaj cu scorul de 35-30. 

Învinși în decisiv

A urmat un sfert trei mai bun pentru gazde. Baschetbaliștii de la CSM Mediaș s-au descurcat bine în ambele faze ale jocului, iar la jumătatea actului cu numărul trei au condus cu 42-37. CN Aurel Vlaicu și-a ridicat însă și ea nivelul jocului, astfel că la intrarea în decisiv scorul a fost egal, 50-50. În debutul ultimului sfert, formația vizitatoare a reușit să se distanțeze din nou pe tabela de marcaj, iar ulterior și-a gestionat bine avantajul obținut. În aceste condiții, scorul final a fost de 77-63 pentru oaspeți. Cel mai bun marcator al medieșenilor a fost Vlad Tincu, autor a 29 de puncte, urmat de Sergiu Pop, cu 20 de puncte.

Probleme cu accidentările

CSM Mediaș a avut probleme cu accidentările în ultima perioadă. Din acest motiv, antrenamentele nu s-au putut desfășura așa cum și-a propus conducerea tehnică a echipei. „A fost o partidă foarte grea, ne-am așteptat la acest lucru. Echipa din București are jucători de valoare, au rezultate bune. Noi am avut în ultimele trei săptămâni probleme serioase cu accidentările. Am avut câte șase-șapte jucători la fiecare antrenament, iar acest lucru s-a văzut, din păcate, în ultimul sfert, atunci când am căzut total. Sperăm să fim hotărâți, mai pregătiți pentru următorul meci, să fim măcar zece la antrenament, astfel încât să putem pregăti meciul corespunzător. Ne dorim să avem o atitudine mai agresivă până la finalul meciului, să reușim în sfârșit și noi o victorie”, a mărturisit antrenorul Dan Popa. 
    Trimite prin e-mail