joi, 24 noiembrie 2016

Publicat la 11/24/2016 04:14:00 p.m. de Anonim

Percheziții și arestări în Mediaș



Polițiștii din Mediaș au desfășurat, marți dimineață, patru percheziții domiciliare.

Doi localnici au fost reținuți pentru 24 de ore sub suspiciunea săvârșirii infracțiunilor de tâlhărie, în luna august, nerespectarea regimului armelor și munițiilor și favorizarea infractorului. În cadrul perchezițiilor, polițiștii au identificat un televizor - obiectul infracțiunii de tâlhărie, precum și două arme neletale, cinci cartușe letale și 71 de cartușe neletale. 
Doi dintre bărbați, în vârstă de 29 și 42 de ani, au fost reținuți pentru 24 de ore în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Sibiu sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tâlhărie și nerespectarea regimului armelor și munițiilor, urmând a fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Mediaș cu propunere de arestare preventivă. „De asemenea, cu privire la unul dintre aceștia, din anchetă au rezultat indicii că ar fi săvârșit în luna septembrie infracțiunea de favorizarea infractorului“, adaugă reprezentanții IPJ Sibiu.
La acțiune au participat polițiști din cadrul Poliției municipiului Mediaș și Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase Sibiu, sprijiniți de o grupare a Serviciului Acțiuni Speciale. (A.L.) 
    Trimite prin e-mail