joi, 12 mai 2016

Publicat la 5/12/2016 10:39:00 a.m. de Redacţie

Ordinea candidaților din Mediaș pe buletinele de vot

Biroul Electoral de Circumscripţie nr. 2 Mediaş a stabilit prin tragere la sorţi ordinea pe buletinul de vot a candidaţilor pentru funcţia de primar, dar şi pentru Consiliul Local. 


Autor: Alex PÎNTEA

Astfel, Gheorghe Roman, candidatul Partidului Naţional Liberal ocupă prima poziţie pe buletinul de vot, Mihai Macaveiu, candidatul Partidului Social Democrat este pe poziţia 2, pe poziţia 3 se află George Petrescu, din partea Alianţei Liberalilor, şi Democraţilor, urmat de Florin Sebastian Cheţan, candidatul Partidului România Mare şi Alex Oltean din partea Partidului Mişcarea Populară. Pe poziţiile 6 - 9 sunt, în ordine, candidaţii independenţi Iacob Tiberiu, Alexandru Pleşca, Ioan Petrariu  şi Cristian Marian. În ceea ce priveşte buletinul de vot pentru Consiliul Local Mediaş, liberalii sunt pe prima poziţie, urmaţi de UDMR, PSD, ALDE, UNPR, partidele neparlamentare, iar apoi candidaţii indepedenţi.

Câte trei buletine de vot

În total au fost înregistrate şi validate un număr de 17 candidaturi din partea unor partide politice şi candidaţi independenţi pentru Consiliul Local. Alegerile locale din acest an se vor desfăşura în data de 5 iunie. Fiecare dintre medieşeni va primi câte trei buletine de vot, unul pentru primar, unul pentru Consiliul Local şi unul pentru Consiliul Judeţean Sibiu.
    Trimite prin e-mail